Oma tyttötrio

Oma tyttötrio
Reeti ja Sökö

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ii-pentueen suunnitelma!

Ennakkotietona laitan ja onkin pönöttänyt kotvan jo kotisivuillamme, että SököFröökynälle on sulho ensi keväälle valittuna! Molemmat Ii-pentueen tulevat vanhemmat ovat luonteeltaan avoimia ja tekeväisiä snautsereita, ulkonäöltään erinomaisia tummine silmineen, karkealla karvalla varustettuna ja taustat ovat hyvin tutkitut sekä mainioiksi havaitut. Ovatkin kauttaaltaan niin terveyden, ulkomuodon kuin harrastusten myötä mainiosti menestynyttä porukkaa!

Olemme Adiolas kennelin omistajan kanssa toisiimme tutustuneet, tulevan pentueen vanhemmat molemmin puolin tsekanneet ja MaailmanVoittaja-näyttelyn yhteydessä Monica (Adiolas kennel) tuli käymään meillä Delonnix-kennelin omistajan kanssa Ruotsista. He molemmat ihastuivat Sököön kuten muihinkin likkoihin ja mukavasti muutaman tunnin ehdimme ennen lautan lähtöä Tukholmaan vaihtaa monet tarinat. Innolla odotamme helmikuun astutusreissua Ruotsiin ja sen reissun tuotosta on laskujeni mukaan nähtävissä huhtikuun huitteilla!

Isänä "Grim" eli Adiolas Bór Bure (Argentas Utrillo x Argentas Adiola) - Ruotsin, Norjan ja Suomen Muotovalio, A-lonkat, silmät on pyynnöstäni peilatut sekä terveiksi todetut ja MH-luonnekuvaus suoritettu. Linkki infoon Adiolas B-pennuista. Siellä on myös kuvat tämän uroksen vanhemmista sekä sisarusten tuloksia, suosittelen katsomaan!Emänä "Sökö" eli Raappavuoren Fröökynä (Velvet Dandy's Valentin x Raappavuoren Diureetti) - Suomen ja Ruotsin Muotovalio, lonkat A/B, kyynärät 0/0, silmät terveiksi todetut ja MH-luonnekuvaus suoritettu


Linkki kotisivuillemme, josta löytyy listätietoa koiristamme sekä meistä ja aina saa kysellä niin meilitse kuin puhelimitsekin lisää tai härdelliin tulla tutustumaan ihan paikan päälle!

Jk. Sökön kuva ja Ruotsin MVA-titteli päivitetty tähän postaukseen 16.2.2015, t. Tarja.

Luustotulosta, K-pentutreffit ja Porvoo!

Raappavuoren Ihanilonan lonkat on nyt lausuttu A/B, kyynärät 0/0, selkä LTV0, VA0 ja SP0, mahtavaa! Nyt on I-pentueesta 7/8 käynyt luustokuv...