Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 18. lokakuuta 2024

RallyTokoa, RTK2 ja Alanyan lomakuvat!

Blogi on ollut pienellä tauolla lomamme ajan, mutta 12.10. Ikaalisten RallyToko-radoilta on tuloksia on tullut ja esittelen ensin ne.

Raappavuoren Latausvirta korkkasi Rallytoko-radat tuomari Linda Wiksténin valvovan silmän alla ja erinomaisella tuloksella - ALOHYV 97/100 pistettä, loistavaa Jutta ja Armas! 

Samoissa kisoissa saman tuomarin seuraamana tuli kasvateillemme jälleen uusi koulutustunnus! Raappavuoren Mieliharmi pokkasi AVOHYV 75/100 pistettä ja sai koulutustunnuksen RTK2 nousten Voittaja-luokkaan, paljon onnea Janika ja Manta! 

Tsemppiä molemmille koirakoille tuleviin menoihin!

FI & EE MVA Raappavuoren Latausvirta omistajansa kanssa


FI MVA RTK2 Raappavuoren Mieliharmi

Palasimme eilen kotiin liki neljän viikon lomalta Turkin Alanyassa. Olikin päheä reissu hyvin ystävien, maukkaan ruuan, lämpimän meren ja upean auringon kera, kiitos! 

Ilman luotettavia kotihenkilöitä lomat eivät onnistuisi. Tupa oli siivottu, ikkunat pesty, nurmikko ajettu ja koirat hyvin hoidettu. Iso kiitos Marianne ja Jari 💖

Nauttikaa toisistanne ja ihanaa syksynjatkoa kaikille!

Kunnon kuvapläjäys lomaltamme muistoihin










































































RallyTokoa, RTK2 ja Alanyan lomakuvat!

Blogi on ollut pienellä tauolla lomamme ajan, mutta 12.10. Ikaalisten RallyToko-radoilta on tuloksia on tullut ja esittelen ensin ne. Raappa...