Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kesäterveiset ja Allun uintiretki

Odottelen edelleen uskollisesti, että kuvablogi toipuu ennalleen ja toipuuhan se... joskus. Sinne onkin monta uutta kuvaa luvassa ja vähän tekstiäkin. Maltti on nyt valttia!

Ajattelin kuitenkin sanasen tähän blogiin laittaa.

Parin viikon aikana onkin omia tapahtumia ollut, mm. Heinolan kesäteatterin "Munaako herra ministeri?", Hollolan keskiaikatapahtuma ja Kotkan meripäivät - noissa viihdyttiin Jounin kanssa vallan mainiosti. Enemmänkin tekisi mieleni tapahtumissa käydä, kun ei pentuja huolena ole, mutta tämä Suomen suvi! En oikein sadekuuroissa taivasalla jaksa viihtyä kovin pitkään, joten muutamia menoja on laistettu ihan kelien vuoksi.

19.7. Tasan 22 vuotta sitten Kennelliitto myönsi meille Raappavuoren kennelnimen ja minä ostin pullaa, kyllä se juhlan aihe on pienestäkin välillä tehtävä ;)

Tässä ihanan helteiset terveiset kuvin!

Koirat käyvät välillä pulahtamassa, mutta tässä ne jahtaavat pulikoijia ja jokainen on vahingossakin tipahtanut altaaseen... ainakin kerran ja joku töhelö useamminkin!


Sökö on tottunut Allun liikkumiseen ilman kaltereita, hyviä kaveruksia ovat!


Sököllä alkoi juoksu akkainviikolla ja Reetillä muutama päivä sen jälkeen, joten ei tässä ihan rentona voi olla, kun noihin ulkopuuhiin saattaa naapurin Patu tulla tai sitten Sökö voi edelleenkin pihalta häipyä retkilleen...

Luvassa kuvia ja juttua myös muutaman kasvatin kohtaamisista kuvablogissa, joita näin meillä tässä parin viikon aikana. Terveiset vaan kaikille kasvattien omistajille, olette aina tervetulleita! Yhteistä touhutuokiota vietetään jälleen meillä lauantaina 25.8. klo 15 ->

Ja kävisikö nyt näin, kun tänne tuli laitettua juttua, että kuvanblogikin alkaa tänään pelittämään? Toivon niin!!

Viikonloppuna olisi luvassa NesteRallya, kanavaristeilyä, Heinolassa jyrää-konserttia, joku kesäteatteriesityskin olisi kiva nähdä... Ja Tallinnassa olisi ajatus piipahtaa. Riippuu nuo menot kovasti keleistä, viihdymme kyllä mukavasti kotosallakin!

No sattui tuossa äsken vielä hupaisa tapaus eli Allukin tykkää uimisesta - koirien juomakupissa:
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Allu on mainio tapaus! Tuolla kuistilla painaltaa varpusten ja koirien seassa hohotellen, eikä sillä ole huolen häivää. Koirat vahtivat vaaratekijöistä ja Sökö pitää Allua kaverinaan... Hauskoja seurattavia :)

      Poista

Silmäpeilausta, RallyTokoa, RYP3 ja snautseritreffit!

Onnea on kasvattien ihanat omistajat ja aktiivisuus monella rintamalla 💖  Raappavuoren Myytinmurtaja kävi keskiviikkona silmäpeilauksessa j...