Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Patu&Myy ja juhannustaikoja

Sain pohjoisesta mukavia uutisia, kun lempi oli leimahdellut juhannuspäivänä Savonmaalla ja odotettavissa on Raappavuoren Epelin (Patu) ja Olympia Alarm Beskydin (Myy) touhutuokioiden tulosta tuonnempana. Mahtavaa! Onnittelut kaikille asianosaisille! Myylle mukavaa odotusaikaa ja lisätietoa tulevasta pentueesta linkissä Eipä's kennel

Patun ja Myyn juhannuskuva touhutuokion jälkeen, Kiitos Eilalle kuvista ja tuoreen pariskunnan ilmeistä päätellen pennunalut ovat ihan oikealla paikallaan! (ultra neljän viikon kuluttua)


Meillä vietettiin juhannusaikaa perinteisin menoin. Nautittiin Suomen suvesta enimmäkseen pihalla, syötiin, saunottiin, polskuteltiin, seurusteltiin, hihiteltiin.... Kiitokset seurasta Minnalle, Jannalle, Janinalle, Pepille, Sennalle, Veeralle ja Jarille, lystiä oli!

Kuvasarjaan en meitä ihmisiä laittanut, mutta sisarukset Sökö ja Max tuli ikuistettua - kyllä niillä oli taas hauskaa! Ekassa kuvassa Reeti ilmeisen ylpeä kakaroistaan?


Herttainen MummoKoiraHerttamme nautti vilinästä täysin siemauksin!


Tuvassa kaikki hyvin, Himoksen reissaajat palanneet turvallisesti reissultaan, linnut kuhertevat häkissään, hoitogerbiilit tuhoavat täyttä häkää pahvirullia, koirat makaa tyytyväisinä, mikäs tässä! Tänään on se oikea juhannusaatto ja aurinkokelistäkin on mukavasti saatu taas nauttia - hauskoja kesäpäiviä kaikille!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RTK3 ja neljä kuukautta jäätävää menoa!

Upeaa menoa ja paljon rapsutuksia Mialle sekä Masille, joka nappasi maanantaina RTK3-koulutustunnuksen Porvoossa tuomari Hannele Pirttimaan ...