Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sunnuntaiaamuna satoikin lunta!

Enpä tykännyt yhtään tästä aamusta, kun pihalle pölähdin. Mukavan ja hektisen varhaisen aamuhetken jälkeen alkoikin satamaan lunta! Tietää rapakelejä jälleen, mutta lohduttaudun sillä, että matoton laattalattia on helppo puhdistaa, jahka vaan toimeen tulee tartuttua (älä tule meille valkoisissa sukissa!). Aikeissani oli lähteä SnaPiExpo-tapahtumaan Espooseen täksi päiväksi, mutta sattui muutama muuttuja matkalle. Ensiksikin TappiKaksikko päätti herätä varttia vaille viisi eivätkä asettuneet nukkumaan ennenkuin itseni sain kunnolla hereille. Minähän en aamurutistuksien jälkeen unta enää saa, joten päiväunet ovat jollain kohtaa tarpeen. Toisekseen autossani on kesätassut ja juuri pestynäkin, niin eipä tuota tohdi samantein sotkemaan lähteä. Kolmas ja pätevin syy on Hövelin Päivä! Suloinen ja lempeä jättiläiseni on viimeistä täyttä päivää meillä ja siitä nautitaan täysillä


Mukavia uutisia olen saanut viikonvaihteen aikana kotiutuneilta pennuilta. SiggeHulivilin, PaavoHanslankarin ja HarmiHunsvotin ensipäivät ovat olleet täynnä touhua ja ovatkin erinomaisesti valloittaneet tulevat tupansa omistajineen, mahtavaa menoa niillä on maailmanvalloituksessaan ja kaikkea hauskaa jatkoon! Tässä kuvia lauantaiaamun touhuista kolmikon vielä kolistellesssa, jatkukoon koirapainit kotinurkillakin!

Nyt olen jo ehtinyt rikkoa astianpesukoneen, siivota härdellin ja nuo kaksi ovat nukkuneet tosi tyytyväisinä, kun saivat koko tupaväen ylös, ulos ja lenkille tai siis Jouni kävi kunnon ulkoilureissun tyttötrion kanssa. Saavatkin ruveta kuntoilemaan urakalla, sillä ovat ahmineet pennuilta jäänyttä ruokaa aivan liikaa, kun en aina ole muistanut kippoja ajoissa kerätä eikä ruoka enää näytä pennuille niin maistuvalta kuin isommassa porukassa tai laitan vaan aivan liian isoja annoksia? No, kunhan tarpeiksiin syövät ja toimeliaina pysyvät. Palatakseni varhaiseen aamuherätykseeni, niin kuvittelin kaksikon nukkuvan tosi pitkän yön, sillä väsytettiin ne omasta mielestämme eilen oikein huolella autoillessa, hihnaharjoittelulla, visiteeraajilla ja huvittelulla Hirmun kanssa (eritoten SuloHistamiini on mieltynyt viikkoa vanhempaan kaveriin). Hah, eivät muuten nukkuneet! Se oli ihan toiveajattelua ja kiitin vaan etiäistäni, etten kutsuista huolimatta lähtenyt illalla Sleepy Sleepersin keikalle Lahteen tai likemmäs Pennalan kylätalolle karaokeiltamiin. Ehkä koiralle on kuitenkin turha selittää arki- ja viikonloppurytmin eroja?

Lumi on jo hälvennyt maasta ja kovin harmaalta päivä näyttää.... Helteitä odotellen! Ja voi hyvä tavaton, mikä meno meillä on makuuhuoneessa! Avasin sen eilen kaksikolle ja voisi verrata Linnanmäen avajaispäivähumuun - kaksikko myltää innoissaan isojen koirien pedeissä ja sängyn alla kurvaillen, lystitellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...