Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

H-pentupäivä 5.7.2014

Eilen pidettiin 5-kuisten H-pentujen tapaamispäivää meillä. Keli oli helteinen ja meno tiukkaa etukenoa! Mukavaa, että näin kesämenojen keskellä kahdeksan pentua kymmenestä pääsi paikalle tulemaan vaikka osa asuukin todella kaukana. Paikalla iloittelivat Snapsi Lepaalta, Hulda Ylöjärveltä, Rundi Helsingistä, Vilho Hyvinkäältä, Sigge Liljendalista, Väpä Lappeenrannasta, Harmi Oulusta ja Höveli Turusta isoveljensä Förin (Sökön veli) kanssa. Lisäksi joukkoa kävi hämmentämässä Hirmu-staffi ja tietysti meidän oma tyttötriomme touhusi napakoin ottein pentusten seassa (kyyhkyt pidettiin häkissä) - siinä olikin emälle, mummolle ja isosiskolle melkoinen paimennuslauma!

Hauskaa hupailupäivää vietettiin, pennut pikaisesti tsekattiin, vaihdettiin kuulumisia, kahviteltiin ja vähän särvintäkin sekaan saatiin. Helteisen päivän kunniaksi pidettiin pennuille uimatuokiotakin ja taisivat kaikki nauttia viilentymisestä. Suuret kiitokset perheille - aivan ihastuttavia kakaroita teillä on ja hyvin näyttää hommat sujuvan! ErityisKiitos Heli Metslalle kuvaamisesta! Nähdään taas ja aina olette tervetulleita! (kaikki kuvat Heli Metslan)



Reeti-emä tsekkaamassa Hulda-pentunsa naamavärkkiä













Reeti-emä Vilho-pennun kanssa 








Tänään on vuorossa auringonpalvontaa ja kyyhkytkin pääsi pihahäkkiin, uimaharjoittelua niilläkin!





2 kommenttia:

Iloista pääsiäistä!

Toivotamme kaikille ihanaa pääsiäisen aikaa ja monenlaista taikaa! Jos pääsiäisyönä taivaalle katsot ja tumman hahmon liitävän näät, siellä ...