Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 20. kesäkuuta 2015

JussiJuoksuja! Gasoliinankin juoksu alkoi!

PiiruGuineveren terveiset! Virallisia tokotuloksia odotellessa ihailemme möllitokotulosta, kiitos Mirkka - upeaa!!



Torstaina alkoi odotettu MantaGasoliinan juoksu ja se pääsee heilastemaan Masan kanssa viikolla 27. Erinomaista Raappavuoren Ii-pentuetta on siis odotettavissa syntyväksi elokuun loppupuolella! Lisätietoa yhdistelmästä löytyy linkeissä Ii-pentueen suunnitelma blogissa ja kotisivuillamme.

Mukavaa menoa on tuvassa riittänyt ja ElliApina lähti kotiinsa torstai-iltana - ihana pieni otus! Sökönkin mielestä



Hirmu visiteerasi Jussin aikana muutamaan otteeseen (visiteeraa usein muulloinkin sattuneesta syystä) ja tuli muutama kuva otettua. On se vaan iloinen ja meneväinen nuorukainen!




Ja kun ei parta vieläkään kasva, niin venytetäänkö leukaperiä vähän lisää?

Juhannuspäivänä kuvasin MaxFestmannin vierailusta rauhallisempaa menoa - sade viilentää vauhtia? Tai olihan noillakin melkoista painia vaan kuvaaja ei seurustelultaan malttanut mukaan ja "mitä et ymmärrä, niin lorauta sen päälle!"



Ja uskotteko, ettei Rauha jättänyt mitään osuutta paitsi. Etenkään ruokailuun liittyviä....



Maksimaalisen hirmuista apinamenoa on siis viime päiviin mahtunut - hauskoja otuksia ja sopuisaa porukkaa! Kiitos ja taas mennään, mutta maltoinpas raapustaa tuoreeltaan tapahtumat tähänkin, sillä vesisadetta on piisannut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RallyTokoa, valtakunnallista Koiranpäivää ja sirkushuveja!

RTK1 Raappavuoren Omikrooni kurvasi iloisesti pomppien eilen ensimmäisen kerran avoimen luokan RallyToko-radan samantein napaten hyväksytyn ...