Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Meidän Reeti tänään 8 vuotta!

Paljon onnea kaikille D-pennuille ja lämmin kiitos sekä terveiset omistajille! Rapsutuksia kasvattajakodista lähtee Döpille, Onnille, Ransulle, Remulle, Ricolle, Ukolle, Sentille ja Veeralle, ihan jokaiselle päivälle!


Meidän Reeti - FI MVA Raappavuoren Diureetti menee nyt kuvamuistoin, sillä usein noita tulee kuvattua ja oikein terve tyttö on Aamu on valjennut tyynenä, mutta eilinen myrsky katkaisi meiltä jo vähän lahon omenapuun sekä upean runkomarkettani. Viikonlopun menoihin mahtuu monenmoista eikä siitä juhlahumuakaan tule puuttumaan. Tänään aloitamme juhlimisen (eihän nämä juhla-aiheet meiltä ole oikeasti nyt ehtineet päättyäkään?) Reetin synttäreitten kunniaksi kunnon herkutteluilla. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ja muistakaa, että pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä ja nutturan löysällä!Piti napsia ahomansikoiden kuvia, mutta kun kasvavat kyykäärmeitten reviirillä, niin jätin homman. Menee kuistikukin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...