Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Terveystulosta ja Raappavuoren Gertruden terveiset Saksasta!

Ensin terveystuloksia: Raappavuoren Ihanilona kävi tänään terveystarkastuksessa ja eläinlääkäri totesi, ettei sydämessä ole sivuääniä, polvet lausuttiin 0/0 ja silmäpeilauksessa silmät todettiin terveiksi - iso kiitos Hannele!

Raappavuoren Gertrude, tutummin Chili edustaa hienosti snautsereita rodun alkuperämaassa, kiitos Marlen ja Ronny sekä lämpimät terveiset! Chili on suorittanut Saksassa jo mm. BH-kokeen, kuvauttanut lonkat B ja kyynärät 0/0, toiminut valokuvamallina, treenannut ahkerasti monenlaista menoa ja pokkasipa sunnuntaina jälleen upeasti ykköstuloksen toisessa Vierkampf-kokeessa. Paljon onnea ja tsemppiä tuleviin koitoksiin! (Chilin tulokset eivät näy Suomen KoiraNetissä)


Maanantai-iltaa vietin Lahden pääkirjaston auditoriossa kuunnellen kasvattaja ja ulkomuototuomari Tuula Plathanin mainiota "Kokeneen koirankasvattajan kertomaa" -luentoa. Tapahtuman järjesti Salpausselän Koirankasvattajat ry. Luennon päälle meillä oli mainio keskustelu monesta kasvattajia askarrattuvista asioista ja vastaaville tapahtumille on tarvetta, sillä nettimaailma ei koskaan voi korvata kasvotusten tapahtuvaa ajatustenvaihtoa.


Tiistai-iltana kurvasin puolestaan Salpausselän Koirankasvattajat ry:n syyskokoukseen ja osallistujat tulivat tulokseen, että puheenjohtajan pestini haluttiin jatkuvan edelleen, ainakin vuoden 2017 loppuun ja jotenkin vaan suostuin. Olen yhdistysihminen ja pidän yhdistystoimintaa erinomaisena harrastuksena. Olen myös huomannut, että snautserikerhon jalostustoimikunnan, SuKoKan hallituksen jäsenenä ja paikallisen kasvattajayhdistyksen toiminnassa mukana hääränneenä jokainen pesti täydentää toistaan avartaen erinomaisesti ajatuksia.

Jouni täytti viime maanantaina 50 vuotta ja juhlat jatkuvat, sillä Ville-poika täyttää lauantaina 24 vuotta - mainiota marraskuuta!


Välillä on hyvä miettiä, että miten haluan koirani käyttäytyvän? Linkkivinkkinä: Koiran tärkeitä taitoja!

Kuvamuistoja peltotreeneistä pikkupakkasella - häiriötäkin on hyvä sekaan sotkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RTK3 ja neljä kuukautta jäätävää menoa!

Upeaa menoa ja paljon rapsutuksia Mialle sekä Masille, joka nappasi maanantaina RTK3-koulutustunnuksen Porvoossa tuomari Hannele Pirttimaan ...