Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 23. maaliskuuta 2017

SIlmäpeilaus ja Vuoden Koira-kisojen tuloksia

Raappavuoren Ilmiansa kävi tänään silmäpeilauksessa ja silmät todettin muutoin terveiksi perinnöllisistä sairauksista, mutta koiranettiin tulee merkintä "lievä distichiasis" eli eläinlääkäri Per Axelson (ell-asema Mevet) löysi vasemmasta silmästä yhden ylimääräisen ripsen. Iso kiitos aktiivisuudesta terveysrintamalla ja nyt on I-pentueesta luustokuvattuna sekä silmäpeilattuna 5/8, hienoa ja sarjaan on luvassa jatkoa!


Viime lauantaina kurvasin Klaukkalaan kääpiösnautserien vuosikokoukseen, jossa palkittiin myös Vuoden Kääpiösnautsereita ja Jokeri-korttimme (Jettyspoof`s Peace Loven` Harmony) sijoittui upeasti kolmanneksi musta-hopeitten narttujen näyttelytuloksissa!


Samaan aikaan oli Hämeenlinnassa snautserien vuosikokous ja siellä Vuoden Snautseri-kisassa sijoitukset meni näin (pipppurisuolat ja mustat samassa luokassa):
Vuoden TokoMestari: 2. sija Raappavuoren Guinevere
Vuoden TokoSnautseri: 2. sija Raappavuoren Geologi
Agilityn RotuMestaruus: 3. sija Raappavuoren Geologi
Vuoden AgilitySnautseri: 5. sija Raappavuoren Geologi
Vuoden Snautseri: 4. sija Raappavuoren Geologi
Vuoden NäyttelySnautseri (ps) nartut: 11. sija Raappavuoren Hepsankeikka
Vuoden NäyttelySnautseri (ps) urokset: 8. sija Raappavuoren Geologi
Vuoden Kasvattaja, molemmat värit: 5. sija Raappavuoren kennel - lämmin kiitos kasvattien omistajille!

FI MVA, TK1 Raappavuoren Geologi KoiraNetissä

Eilen illalla pidimme Salpausselän Koirankasvattajat ry:n kevätkokousta ja samalla palkittiin yhdistyksen Vuoden Koirat. Raappavuoren kennel sijoittui kasvattajakisassa kolmanneksi. Paljon onnea kisoissa mukanaolleille ja menestyneille!


Hepsankeikan kuulumisista pistän tähän sen verran, että tuleva emä voi hyvin ja on paksunemaan päin. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...