Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 18. joulukuuta 2017

Rauhallista Joulunaikaa!

Nyt on aika pistää pakettiin kulunutta vuotta ja rauhoittua joulunviettoon. Lämmin kiitos kasvattiemme omistajille, ihania ihmisiä sekä koteja koirineen. Vuoden mittaan on kirjautunut mukavasti terveys- ja toimintatuloksia koiranettiin ja nöyrä kiitos aktiivisuudesta, sillä kaikki tulokset ovat arvokasta tietoa koko rotua ajatellen. K-pentueen syntymä oli kevään odotetuin tapahtuma ja näyttelykehän reunalla on hienoja hetkiä vietetty aina, mutta Irtioton erikoisnäyttelyn Paras Uros -titteli kesäkuussa ja Guaranan, Intuition, Iltavirkun ja Irtioton samana päivänä tapahtuneet viisi muotovalion arvoon oikeuttavaa näyttelytulosta syyskuussa olivat ainutkertaisen huikeat. Eikä pidä unohtaa pentukehien menestystä, joissa K-kakarat kunnostautuivat nappaamalla lupaavia arvosteluja ja hienoja ryhmäsijoituksia. Välillä pidimme pieniä arjen katkaisuja ja muistoihin karttui mainio astutusreissu Kööpenhaminan kupeeseen, maaliskuinen Thaimaan loma, muutama reissu Tallinnaan sekä syysloma Turkkiin. Härdellissä huilailevat nyt jokainen tavallaan ja sekaan mahtuu paljon hyvinkin tonttumaisia touhuja. Pentusuunnitelmia meillä on tulevalle loppukesälle, mutta ne paljastan vasta tuonnempana.

Kotisivuosoite on muuttunut, sillä Telia lakkautti kotisivupalvelimensa. Sivut löytyvät nyt osoitteessa www.raappavuoren.net ja vuoden mittaan kertyneet uutiset on kirjattuna kotisivuille aina Uutiset-sivulle, iso kiitos Tuulalle sujuvasta yhteistyöstä!

Joulukortteja en postin kautta laitellut, mutta näiden kuvien sekä vuoden mittaan kirjattujen muistojen myötä: Toivotamme kaikille mukavaa joulunaikaa ja monenlaista taikaa 💖


 


Poimin tähän muutamia blogipostauksia kuluvan vuoden varrelta ja joka kuukausi olen useamman postauksen tehnyt eli kuvia sekä tekstiä löytyy enemmänkin, jos vaan jaksaa kahlata läpi. Tämän blogin olen aloittanut kesällä 2012, joten monenlaista tarinaa on esillä. Harmikseni kirjoittaminen on tänä vuonna jäänyt aiempia vuosia vähemmälle, mutta pääasiat olen aina postannut blogiin vähintään kuvin. Facebookin seuraaminen on jäänyt vähälle ja pahoittelen, että se on jäänyt, mutta uutisvirtani on kohtalaisen runsas ja härdelliheilumisteni keskellä keskityn facebookissa yksityisviesteihin sekä muutamaan keskusteluryhmään. Luottamustoimeni tulevat jatkumaan 1.1.2018 Salpausselän Koirankasvattajat ry:n puheenjohtajana, Suomen Koirankasvattajat, Sukoka ry:n hallituksen ja Suomen Snautserikerho ry:n jalostustoimikunnan jäsenenä.

Astutusreissu Tanskaan
Thaimaan matka
K-pentue on syntynyt
Tampereen kansainvälinen näyttely
Erikoisnäyttelyt
Pinkki viikonloppu
ROP ja TK2
Luonnekuvauksia
Viiden muotovalioarvon huikea päivä!
Turkin loma
Loviisan pentunäyttelyn RYP2
Hyvinkään pennut, RYP4, VSP ja BIS3-pari!
Lahden pentunäyttelyn ROP


Suosikkijouluohjeeni ja näissä merkeissä läheisistä nauttien - nauttikaa yhdessäolosta:

JOULUPATJA

eli ohje kummottos viätetä hiano joulu
1. Raahata parisänkyn patja huusholli suurimma huane lattial.
2. Kasata patjan pääl paketei, tyynyi, kirjoi, kaukosäätimi ja hyvä ruakka.
3. Laiteta ovi hualellisest lukku ja puhelimet piironki alalaatikko.
4. Ruveta lojuma patjal lempi-ihmiste ja –eläinten kans.
5. Maata, syärä ja hihitetä 3-7 vuarokaut. Nousemine ja murhettumine
on kiället.
6. Nousta virkusenas ylös kohre uut vuat.
-Heli Laaksonen-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...