Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 31. joulukuuta 2018

Erinomaista Uutta Vuotta 2019!

Kiitämme lämpimästi kaikkia mukanaolleita vuodesta 2018 ja toivotamme jokaiselle kaikkea kaunista ja hyvää vuodelle 2019!


Tämän härdellin vuosi on sujunut jälleen oikein mukavasti ja kiitos kasvattiemme omistajille hyvästä koiranpidosta, kasvattajakollegoille neuvoista sekä yhteistyöstä ja Tuulalle kotisivujen ylläpidosta. Yksi harrastuksistani on yhdistystoiminta ja luottamustoimeni jatkuvat edelleen Salpausselän Koirankasvattajat ry:n puheenjohtajana, Suomen Koirankasvattajat, SuKoKa ry:n hallituksen jäsenenä ja Suomen Snautserikerhon jalostustoimikunnan jäsenenä. Pitkin vuotta olen postannut blogiin monenlaista tapahtumaa ja mieleen ovat jääneet tietysti kasvattiemme huikeat menot monella rintamalla, mutta lämmöllä muistelen myös lomamatkojamme Thaimaahan ja Turkkiin sekä ihanan helteistä Suomen kesää. Tämä härdelli on rauhoittunut nyt L-pentueen syntymän odotteluun ja on valitettavasti todettava, että oma flunssani ei ole vieläkään kunnolla ohi. Kroppa hikoilee ja natisee edelleen, mutta joskohan nekin vaivat pian ohi ovat. Tässä iässä pitänee selkeesti kaikesta pitää sitkeästi kiinni.... Nauttikaa toisistanne!

Hyväntuulinen, mutta jo paljon huilaileva tuleva Viki-emä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Snautseritreffit

Kyllä Suomen luonto on rikkaus vaihtelevine keleineen. Lauantaina heräsimme vesisateeseen ja mittari näytti +4 astetta. Iltapäivän ja illan ...