Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 9. elokuuta 2019

Salpausselän Koirankasvattajat ry:n Match Show ja Chili

Yhä on lehtiä luettu ja eilen lähti SuKoKan Kasvattaja-lehti painoon. Välillä tapahtumaa osuu päällekkäin, mutta hyvällä organisaatiotaidolla (jota omaan!) asiat lutviutuvat eikä apua pidä kenenkään tarvittaessa jättää kysymättä. Keskiviikkona 7.8. pidimme Match Show`ta PikkuVeskun rannalla, järjestäjänä Salpausselän Koirankasvattajat ry ja tapahtumassa esiintyi upeat 136 koiraa. Tuomareina toimivat Harri Reimari, Miika Yli-Pahkala, Markku Välilä ja Timo Niemi. BISsiksi valikoitui laadukkaasta koirajoukosta tiibetinterrieri Finley. Hieno tapahtuma ja rankkasadeuhkaakin lupailivat säätiedoitteissa, mutta aurinkoisessa kelissä tapahtumaa vietettiin. Kiitos osallistujille, tuomareille, näppärälle talkootiimille ja sponsoreille!

Yhdistyksen Pj Vpj Minna Lavikainen-Salon kanssa. Kuva Paula Heikkinen-Lehkonen

BIS ja tuomarit Miika Yli-Pahkala, Timo Niemi, Harri Reimari ja Markku Välilä

Tuomarit Harri Reimari, Miika Yli-Pahkala, Timo Niemi ja Markku Välilä


Yhdistyksen Pj. sihteerikkönsä Riikka Tuomiston kanssa. Kuva Mia Sajalahti

Eilen saimme vierailulle Raappavuoren Gertruden, Chilin perheineen Saksasta. Ihanien ihmisten ja sopuisan akkaviisikon kanssa vietettiin mukavaa iltaa ja jahka visiteeraajamme heräävät, niin mukavia juttuhetkiä jatketaan. Kuvissa Baijerin Toko-mestari ja BH-kokeen suorittanut Chili istuu tietysti kauniisti paikoillaan, mutta nuo omamme eivät ihan nappisuorituksiin näissä otoksessa yltäneet (aina muulloin kyllä!), mutten malta nyt aikaa kuvailuihin enempää käyttää. Me risteillään taas ja hauskaa viikonloppua!Chili taustalla ja omat miettivät, että kuka ehtii ensin tarkistamaan pöydän päällisen ja alustan ruuanmuruista?

Kuva Marlen Locker

Kuva Marlen Locker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...