Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 21. huhtikuuta 2020

Paljon onnea 3-vuotiaille!

Tänään K-pentueemme täyttää 3 vuotta ja paljon onnittelurapsutuksia Mallulle, Kertulle, Bertalle, Iinekselle, Jänkälle, Kelmille, Kössille ja tietysti meidän omalle Akalle!

Tämäkin pentue on osoittautunut monessa menossa erinomaisen lupaavaksi ja iso kiitos sekä terveiset aktiivisille omistajille! Kakaroille on kertynyt paljon lupaavia arvosteluja monessa menossa, useita muotovalion arvoja, suoritettuja MH-luonnekuvauksia, terveystarkastustuloksia ja harrastusrintamalla on monipuolisia tuloksia lisää tulollaan, kunhan vaan tapahtumia voidaan jälleen käydä järjestämään.

Raappavuoren Kimurantilla on kaksi sertiä, mutta koska näyttelyt ovat nyt tauolla, niin sen kolmannen sertin näyttelykäynti on jäänyt tulevaisuuteen. Kuten kaikki muukin koiramainen meno ja niiden uutisointi blogia myöten on siirtynyt tuonnemmas. Voisin toki mainita muusta menosta, että Jounin käsi on eilen leikattu, uima-allas viikonloppuna puhdistettu ja muuttolintujen mahtavaa paluuta sekä kevättä olemme seuranneet päivittäin. Niin paljon on muuta mietittävänä ja tuherrettavana nyt, etten malta blogiinkaan ilman koirauutisia paneutua.

Muutamin kuvamuistoin pikkupentuajalta täällä. Kesäkelejä odotellen lämpimät terveiset kaikille ja pitäkää huolta toisistanne!Ja näin upeita niistä kasvoi! Tähän tuli nyt pistettyä valioituneiden kuvat, mutta jokainen on komea, kaunis ja terve 💖

FI & EE & LT MVA Raappavuoren Könsikäs

FI MVA Raappavuoren Kiinnipito

FI & EE MVA Raappavuoren Känkkäränkkä

FI & EE MVA Raappavuoren Kuperkeikka

FI & EE MVA Raappavuoren Karuakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...