Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 16. huhtikuuta 2021

Selkäkuvia ja tapahtumia

Raappavuoren Latausvirta, Armas kävi keskiviikkona virallisissa selkäkuvissa ja jo torstaina Suomen Kennelliitto oli ne lausunut: nikamien epämuotoisuus - VA0, selän spondyloosi - SP0 ja välimuotoinen lanne-ristinikama - LTV0. Loistavaa ja iso kiitos Jutalle 💖 Aiemmin Armaksen lonkat ovat lausutut A/A, kyynärät 0/0, silmät ok ja MH-luonnekuvaus suoritettu sekä näyttelyissäkin osoittautunut korona-ajasta huolimatta erinomaiseksi yksilöksi. Mutta eipä olen sen sisaruksissakaan huomauttamista, hieno pentue kauttaaltaan ja kiitos kaikille kasvattiemme omistajille aktiivisuudesta sekä erinomaisesta koiranpidosta! 

Meidän Akan sulhanen, M-pentueen upea Armas-isä KoiraNetissä 


Moni tietää, että toimin vapaa-aikanani useammassa yhdistyksessä. Nyt on meneillään 11. vuosi Suomen Snautserikerhon jalostustoiminnassa, jossa olen varapuheenjohtaja, Suomen Koirankasvattajat SuKoKa ry:n hallituksessa käynnistyi helmikuun vuosikokouksessa 7. vuosi, kun minun haluttiin siinä jatkavan ja Salpausselän Koirankasvattajat ry:n hallituksessa olen istunut vuodesta 2007 lähtien, mutta vuodesta 2014 alkaen puheenjohtajana. 

Rakastan yhdistystoimintaa ja sen ympärillä hääriviä iloisia sekä tekeväisiä ihmisiä. Yhteen hiileen puhaltaen ja yhteistä hyvää tehden. Valitettavasti yhdistystoiminta ei aina ole ruusuilla tanssimista tai yhteisen hyvän tavoittelua vaan erimielisyyksiä ja henkilöpolitiikkaa tulee eteen näissä vapaa-ajan tehtävissäkin. Kuluneen vuoden aikana eripura on mielestäni lisääntynyt ja suurimmaksi syyksi epäilen Suomen hallituksen esimerkkiä, koronan aiheuttamaa ahdistusta ja sen myötä, ettemme näe enää fyysisesti toisiamme. On liian helppoa huudella ja harjoittaa eripuraa SoMe-palstoilla tai netin kautta tapahtuvissa kokoontumisissa.

Keskiviikkona järjestimme SuKoKan myötä erinomaisen luennon webinaarina pitkän linjan kasvattaja ja ulkomuototuomari Juha Karekselta: "Elämä on ihanaa, mutta muista huolehtia itsestäsi, jaksamisestasi, levostasi, perheestäsi ja ihmissuhteistasi!"


Torstai-iltana pidimme joukkoterveystarkastuksen täysin AVI:n ohjeistuksen tiimoilta Renkomäen hallilla Salpausselän Koirankasvattajat ry:n toimesta. Ja voi kuinka nautinkaan iloisesta ja tekeväisestä porukasta, kiitos eläinlääkäri Lotta Axelson, Anu, osallistujat ja mahtava talkooväki! 

Kuvat Mia Sajalahti
Olen betoniakka, joku sanoo minua liian teräväksikin, mutta jos huomaan epäkohtia, niin epäilemättä ja usein täysin suodattamatta tuon mielipiteeni esille. Monesti huomatessani väärää kohtelua nousee kyyneleetkin. Jäsenten etu on yhdistyksissä tärkein ja mikään ei syletä minua enempää kuin se, että jäsenten etua poljetaan oman edun tavoittelemiseksi, tietoa vääristellään, henkilöitä mustamaalataan ja maalitetaan. Tätä toimintaa on tapahtunut vuoden aikana aivan liikaa ja olen sellaisesta hyvin surullinen. Mikään ei ole rumempaa yhdistystoimintaa kuin hajottaa jäsenten etuja ajavat tiimit, tuhota innokkaiden tekijöiden työ ja haalia mukaan vain samanmielisiä ihmisiä kylvämään eripuraa pienen piirin toimesta. Usein noihin eripuratiimeihin haalitaan mukaan porukkaa, jotka eivät oikeasti edes tiedä, missä ovat mukana. He ovat lähteneet vastarintaan vain mukaan, kun on joku hyvä puhuja tai irtonainen lause saanut asiasta innostumaan vastakkainasetteluun. Lauman toiminta, jonkin henkilön hyvä manipulointipuhe ohjaa liian helposti oman päätöksen tekoa, koska "asia on varmasti oikein, kun valtaosa laumasta ajattelee siten tässä asiassa".

Aurinkoista viikonloppua ja mukavaa itsenäisen ajattelun viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...