Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Vuolasvirtaa, jalostuspäivää ja terveiset Turkista!

Onnittelemme itseämme!

Saimme 7.10. tiedon, että Suomen Kennelliitto on myöntänyt Raappavuoren kennelnimelle Vuolasvirta-palkinnon ja lämmin kiitos kasvattiemme omistajille, kasvatustyömme tukijoille ym. kanssakulkijoille, sillä ilman teitä tämä palkinto ei olisi mahdollista. Palkinnot jaetaan Voittaja-näyttelyn yhteydessä 18.12. Helsingin Messukeskuksessa.

"Suomen Kennelliitto perusti Vuolasvirta-palkinnon koiranjalostuksen kehittämiseksi ja edesmenneen kynologin Laurin Vuolasvirran ansioiden kunnioittamiseksi. Suomen Kennelliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille. 

Palkinto myönnetään ansiokkaasta kasvattajatyöstä. Kasvattajalla on oltava kennelnimi ja hänen toimintansa kenneltyössä on oltava kasvattajasitoumuksen mukaista, moitteetonta ja esimerkillistä. Kasvattajan ansiot määräytyvät hänen kasvattamiensa koirien ja niiden saavuttamien käyttökoe- ja näyttelytulosten perusteella palkintoon liittyvän pisteytysjärjestelmän mukaisesti. Pisteet lasketaan kymmenen samanrotuisen pentueen saavutuksista."

Loistavaa lokakuuta ja kuvat Nean, kiitos. Nyt ei enää lehtiä ole puussa, mutta kaunista auringonpaistetta lupailee edelleen kovan tuulen kera

FI & EE MVA Raappavuoren Karuakka, meidän Akka

FI MVA Raappavuoren Diureetti, meidän Reeti

Akka

Akka ja Ragnar

Eilen vietimme Suomen Snautserikerho ry:n jalostuspäivää Tampereella. Olimme kutsuneet luennoitsijaksi ruokinta-asiantuntija ja epigeneetikko Olli Vuorimaan. Luennon jälkeen kävimme läpi jalostuksen tavoiteohjelman, kauppasopimusliitteen uusimista, terveystietokannan kehittämistä, pentulistakriteerejä ja lopuksi jalostustoimikunnan jäsenvaalit. Lämmin kiitos luottamuksesta, sillä minut valittiin yksimielisesti jatkamaan jalostustoimikunnan jäsenenä ja nyt siinä luottamustehtävässä käynnistyi 13. vuosi.

Kuva Päivi Pöllänen

Kuva Raili Kärkkäinen

Eilinen ilta jatkuikin tällä kokoonpanolla lisättynä meidän Jounilla (kuvanottaja) ihanasti iltaa istuen ja piipahtipas seassa myös jälkikasvumme. Kiitos mukanaolleille ja jatketaan iloisia illanviettoja 💖

Kuva Jouni ja pöydän alla meidän Sökö

Nyt lomanviettotunnelmiin kuvin.

Vietimme Jounin kanssa parin viikon loman aurinkoisessa Alanyassa, pääosissa aurinko, ranta ja meri, mutta kurvasimme toreilla, merillä, vuorilla, museoissa, baareissa, joissa ja basaareissakin. Lähdimme lomalle 1.10. ja palasimme kotiin viime perjantaina. Iso kiitos kotimiehille, että lomailu muuallakin kuin kotona on meille mahdollista luottavaisin mielin 💞 Koronapassi on kertakaikkisen mainio juttu!





































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RallyTokoa, valtakunnallista Koiranpäivää ja sirkushuveja!

RTK1 Raappavuoren Omikrooni kurvasi iloisesti pomppien eilen ensimmäisen kerran avoimen luokan RallyToko-radan samantein napaten hyväksytyn ...