Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Rauhallista joulunaikaa!

Tämä vuosi on ollut huikea ja hiljalleen rauhoitumme joulunviettoon lukuunottamatta harmaata arkea sekä paria koiramaista tapahtumaa. Tulevana viikonloppuna piipahdamme Messarin koiranäyttelyissä ja siitä menosta kirjoitan ensi viikolla.

Nyt on aika muistaa! Lämmin kiitos kaikille kasvattiemme omistajille, tukijoukoille, perheellemme, ystävillemme ja seuraajillemme 💖 Kasvatustyötä ei tehdä ilman tukea eikä mitään saavuteta ilman aktiivisia ja ihania kasvattiemme omistajia sekä upeita kasvattejamme

Tämän vuoden saldoksi kertyi mukavasti tuloksia koronasta huolimatta:

- Suomen Kennelliiton myönsi meille Vuolasvirta-palkinnon, joka myönnetään korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille. Palkitsemistilaisuutta ei koronatilanteen vuoksi valitettavasti järjestetä Messukeskuksen näyttelyn yhteydessä. Saamme kuitenkin palkinnon postitse kotiin.

- toistakymmentä virallista koekäyntiä, jes ja snautserista on moneksi!

- Raappavuoren Lumolikalle snautsereiden rotumestaruushopeaa RallyTokossa - upeaa!

- RTK1-koulutustunnukset Raappavuoren Leikinlaskulle, Raappavuoren Lumolikalle ja Raappavuoren Geologille, paljon onnea!

- viisi suoritettua MH-luonnekuvausta: Raappavuoren Karuakka, Raappavuoren Kehveli, Raappavuoren Lorupotti, Raappavuoren Lumolikka ja Raappavuoren Luottomies, hienot suoritukset!

- Raappavuoren Känkkäränkkä ja Raappavuoren Kehveli ovat oivia PeKo-harrastajia hienoine tuloksineen ja tsemppiä! 

- kasvateillemme on suoritettu useita virallisia terveystarkastuksia niin silmien kuin luustojenkin osalta ja iso kiitos! Nämä ovat tärkeitä niin omistajalle, kasvattajalle kuin koko rodulle tulevaisuutta silmällä pitäen

ROP-kasvattajaryhmä snautsereiden erikoisnäyttelyssä, WuHuu! Ilostakin olen saanut kyynelehtiä myös tänä vuonna monet kerrat ja hyvä niin, jotta tasapaino elämän vuoristoradalla säilyy

Tuomari Hassi Assenmacher-Feyel, FI & EE & LT MVA Raappavuoren Könsikäs,
FI & SE & EE MVA HeVW -19 VV -19 Finnsieger Raappavuoren Fröökynä,
FI & EE MVA Raappavuoren Karuakka ja FI MVA Raappavuoren Kimurantti


Näyttelykausi onki ollut oikein mainio erinomaisine arvioineen ja mukaan on tarttunut useita ROP-, VSP- ja KP-ruusukkeita. M- ja N-pentueet ovat jo osoittautuneet lupaaviksi! 

Aikuisista kasvateistamme kuoriutui kolme Suomen Muotovaliota: Raappavuoren Lumolikka, Raappavuoren Latausvirta ja Raappavuoren Läpimurto, lisäksi Raappavuoren Lumolikka nappasi Eestin Muotovalion arvon, Raappavuoren Fröökynä valioitui Eestin VeteraaniMuotovalioksi, Raappavuoren Karuakka saavutti Kansainvälisen Muotovalion arvon (vielä vahvistamaton) ja Raappavuoren Iltavirkku sai upean FinnSieger -arvon. Paljon onnea!

Olemme saaneet seurata M- ja N-pentujen kasvamista kohti aikuisikää, nauttineet iäkkäämpien kasvattiemme kuulumisista ja kuvista monessa menossa sekä uutisointia kasvattiurostemme syntyneistä pentueista Arctic Idols- ja Pfeffer -kenneleihin.

Onnea on mahdollisuus tavata kasvattiemme omistajia koirineen usein.

Vuoteen on mahtunut paljon omaa tietotaitoani vahvistavaa koulutusta ja yhdistystoiminnan välillä hyvinkin hämmentävää monimuotoisuutta. Jatkan Suomen Snautserikerho ry:n jalostustoimikunnassa ja Salpausselän Koirankasvattajat ry:n puheenjohtajana.

Korona-aikana ja kiitos rokotusten sekä koronapassin olemme saaneet lomailla myös ulkomailla. Puhtaissa ja valkeissa lakanoissa saimme yöpyä Eestin Pärnussa, Tallinnassa, Tarttossa ja Turkin Alanyassa seuraten paikallista menoa ihanissa keleissä ikimuistoisia muistoja keräten. Kiitos ukkoseni ja luotettavat kotimiehet näistä menoista! 

Onnea on mahtava tukiverkko ja paljon luotettavia ystäviä.

Pitkin vuotta uutisoinut tänne blogiin ja pääuutiset koiramaisista menoista ovat listattuna kotisivullemme. Iso kiitos Tuulalle kotisivujemme loistavasta ylläpidosta ja arvokkaasta ystävyydestäsi!

Suomessa tehdyt viralliset terveystutkimukset ja Suomessa käydyt näyttelyt sekä kokeet ovat esillä Suomen Kennelliiton ylläpitämässä jalostustietojärjestelmässä, KoiraNetissä, jota ihan jokainen voi tutkia.

Ihanaa joulunaikaa ja monenlaista taikaa 💞
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...