Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 21. maaliskuuta 2022

O-pötkylät kolmen viikon ikään!

Omaa vapaa-aikaani on viihdyttänyt lukuisat webinaarit. Ajatusten avartaminen kannattaa aina eikä oppi koskaan ojaan kaada. Muutamia kokouksiakin on pidetty, viimeksi eilen Teamsin kautta, mutta onnekseni olen saanut tavata ihmisiä myös paljon kasvotusten. Kevät on aina yhdistyksille vuosi- ja kevätkokousten aikaa. Sotkeennuin myös toisiin rotuihin ja piipahdin viime lauantaina broholminkoira Eikin kanssa kehässä Suomen Seurakoirayhdistys ry:n erikoisnäyttelyssä. Lisäksi touhuamme Salpaussselän Koirankasvattajat ry:n järjestämää ryhmänäyttelyä heinäkuulle kovaa vauhtia, jotta ilmoittautumiset saadaan siihen vihdoinkin auki. 

Yhdistystoiminta, vapaaehtoistyö ja toisten auttaminen on sydäntäni lähellä. Useimmiten ja onnekseni pääsääntöisesti se on myös erittäin antoisaa. 

Pötkylät saavuttivat eilen kolmen viikon iän ja merkkipäivän kunniaksi ne saivat mani- ja pedikyyrin sekä matolääkkeen. Vain yksi pennuista nautti matolääkkeen mausta, muita se eväs yökötti ja puistatti kovasti.  Pennut kulkevat jo laukka-askelin, painivat keskenään ja emänsä kanssa, kiljuvat, haukahtelevat ja murisevat. Ne haluavat maistaa kaikkea ja kuulo niillä on pelannut jo useamman päivän ajan erinomaisesti. Lyhyillä valveillaolohetkillä niillä on selkeesti kova halu tutustua ympäristöönsä kiireen kanssa. Kasvaminen on kovaa hommaa ja pikkupötkylöiden pääasiana on yhä syöminen ja nukkuminen. Tällä viikolla pennut aloittavat tutustumisen kiinteään ruokaan ja siitähän voipi tulla lystiä. 

Täällä on tuvassa kaikilla kaikki oikein hyvin, olemme tavanneet paljon ihania ystäviämme ja nautimme aurinkokeleistä täysin rinnoin!

Ikää 16 vrk

Ikää 16 vrk

Ikää 16 vrk

Reeti, Akka ja SököIkää 18 vrk

Ikää 18 vrk

Ikää 21 vrk

Ikää 21 vrk

Ihania kevätpäiviä

Mahtavia paljuiltoja

Hyvää kansainvälistä rasisminvastaista päivää 


Videointeja eiliseltäBroholminkoira Eik ylpeän omistajansa kanssa
PU3 ja varaSERT erikoisnäyttelyssä on erinomainen tulos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...