Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 23. toukokuuta 2022

Terveystuloksia, RallyTokoa ja terveiset Tallinnasta

Viime torstaina Salpausselän Koirankasvattajat ry. järjesti jälleen joukkoterveystarkastustilaisuuden ja eläinlääkäri Lotta Axelson, Vetson oli täydessä työntouhussa Renkomäen hallilla. Iso kiitos eläinlääkärille, osallistujille ja tehokkaalle talkooväelle!

Raappavuoren Murheenkryyni ja Myrskynmerkki kävivät tilaisuudessa silmäpeilauksessa. Molempien silmät todettiin terveiksi, kiitos omistajille aktiivisuudesta 💖

Raappavuoren Myrskynmerkki kävi torstaina myös luustokuvauksissa Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla, jossa luuston kuvasi eläinlääkäri Anne Kolsi. Ja jonne tänään menevät ensimmäisille rokotuksille Raappavuoren Omakehu ja Raappavuoren Ohiveto. Voin jo nähdä silmissäni, kuinka lystiä minulla on, kun kahta kakaraa yhtäaikaa eläinlääkäriin vien :P Kurko onneksi osaa kulkea nätisti hihnassa, mutta Ässä ei silleen vielä ja kahden ne voivat keksiä ihan mitä vain päivääni piristääkseen.

Sunnuntaina oli luustoja Suomen Kennelliitossa lausuttu ja Raappavuoren Myrskynmerkin lonkat todettu A/A sekä kyynärät 0/0, hienoa!

Torstain talkoiluporukkaa Renkomäen hallilla

Roosa, Taina ja allekirjoittanut

Lauantaina FI MVA Raappavuoren Geologi starttasi RallyTokossa voittajaluokan Kirkkonummella ja tulokseksi tuli VOIHYV 70/100 pistettä tuomari Tiia Hämäläisen valvovan silmän alla. Upeaa menoa Mialta ja Masilta!

Raappavuoren Geologi pikkuveljiensä kera

Raappavuoren Nopsajalka piipahti match showssa
Veikkolassa 21.5. ollen punaisten aikuisten ykkönen!

Itse pidimme viikonloppuloman Tallinnan aurinkoisessa kelissä ja kuvin


Kotosalla on mennyt tähän malliin ja iso kiitos kotimiehille 😍 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...