Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 4. lokakuuta 2022

Loistavaa lokakuuta ja lämpimät kuvaterveiset Alanyasta!

Syyskuussa kasvattimme ovat touhunneet monenmoista ja on ihanaa kuulla aktiivisesta harrastamisesta monella rintamalla. Olemme ylpeitä kaikista kasvateistamme!

Raappavuoren Nopsajalka kurvasi RallyTokossa 17.9. Salossa napaten ALOHYV-tuloksen pistein 77/100 tuomari Pia Heikkisen valvovien silmien alla. Tsemppiä tuleviin koitoksiin Merville ja Penalle!

Raappavuoren Nyrkkisääntö teki erinomaisen esiintymisen Riihimäen kaikkien rotujen näyttelyssä rotumme erikoistuomari Mervi Raisaaren tuomaroidessa 16 p&s-snautseria.

Raappavuoren Nyrkkisääntö

Raappavuoren Nyrkkisääntö kehämenoa

NUO ERI NUK1 SA PU3 varaSERT

Raappavuoren Mieliharmi suoritti MH-luonnekuvauksen 25.9. mainioin arvioin Hämeenkyrössä. Kuvaajina toimivat Anu Haapakoski ja Anne Kuivinen sekä testinohjaajana Anne Auren-Elonen. Hieno juttu ja tässä Nina Thomassonin videoimana kuvaus Mantan MH-luonnekuvaus 


Raappavuoren Näköharha on käynyt luustokuvauksissa Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla ja 28.9. Suomen Kennelliitto oli lausunut kaikki kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0 ja selkä LTV1, kiitos Marika ja Mikko sujuvasta yhteistyöstä!

Raappavuoren Näköharha,
kuva Marika Lahtinen

Lomamme aikana on siis kasvattirintamalla ja kotirintamallakin tapahtunut eikä vähimpänä Akan saama posti FCI:lta, mutta Ässäkin oli kotimiestä viihdyttänyt ja vähän ehkä kiihdyttänytkin kotitaloustöitä touhuten :P

C.I.B & FI & EE & LV MVA LVV22
Raappavuoren Karuakka

Raappavuoren Ohiveto ja on sillä ollut välillä hirveesti hommia,
kuvat Jari Helminen

Iso kiitos kotimiehelle, jotta jälleen saimme luottavaisin mielin lomailla upeassa Alanyassa, Turkissa kolmen viikon ajan. Lomakuvin aurinkoa, merta, vuoristoa, upeita tapahtumia, maukasta ruokaa sekä ihania ihmisiäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahden ryhmänäyttely

Tänään kurvasimme Lahden ryhmänäyttelyyn tuomari Irina Poletaevan kehään, jossa arvosteltiin 23 p&s-snautseria. Raappavuoren Omakehu: 10...