Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Rauhallista joulunaikaa!

C.I.B FI & EE & LT MVA Raappavuoren Könsikäs sai vihdoin postia ja Kössi jalostustietojärjestelmässä. Paljon onnea Marjo ja Jouni!

Meidän Reeti, FI MVA Raappavuoren Diureetti saavutti 14 ja puolen vuoden iän 10.12. ja näin se makoili isomummotettavansa alla


Kuvassa HeJW -22 Raappavuoren Ohiveto, sen emä
C.I.B FI & EE & LV MVA LVV -22 HeW -22 Raappavuoren Karukka
ja sen mummo FI MVA Raappavuoren Diureetti

Lämmin kiitos kasvattiemme omistajille, perheellemme, ystävillemme, tukijoukoille ja seuraajillemme. Kasvatustyötä ei tehdä ilman tukea eikä mitään saavuteta ilman ihania kasvattiemme omistajia ja upeita kasvattejamme. 

Kulunut vuosi on ollut tapahtumarikas ja tapahtumat on kirjattu kotisivuillemme: Kennel Raappavuoren Kiitos Tuula!

Vuoteen mahtui mm. VIRTA-snautseri, kaksi C.I.Bbiä eli kansainvälistä muotovalion arvoa vanhanaikaisilla säännöillä (neljä CACIBbia kolmesta eri maasta molemmille), kolme Voittaja-titteliä, useita ROP- ja VSP-sijoja ja SERTtejä sekä näyttelyiden lisäksi hieno kasa virallisia koetuloksia ja huikea määrä virallisia terveystarkastuksia. Eikä pidä unohtaa jo lupaavaksi osoittautuneen O-pentueen syntymää!

Jatkan edelleen Suomen Snautserikerho ry:n jalostustoimikunnassa varapuheenjohtajana ja Salpausselän Koirankasvattajat ry:n puheenjohtajana.

Onnea on luotettavat kodinhoitajat ja pääsimme tänäkin vuonna lomailemaan useamman kerran. Tuli käytyä Kanarialla, Riikassa, Alanyassa, Alicantessa ja muutaman kerran Tallinnassa. Matkailu avartaa aina.

Nyt painun takaisin pehkuun parantelemaan pitkittynyttä flunssaa. Pysykää terveinä ja me toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveystutkimuksia ja marraskuun maisemia!

Raappavuoren Oivajätkä kävi äsken silmäpeilauksessa Salpausselän Koirankasvattajat ry:n järjestämässä joukkoterveystarkastustilaisuudessa. E...