Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Snautseritreffit

Kyllä Suomen luonto on rikkaus vaihtelevine keleineen. Lauantaina heräsimme vesisateeseen ja mittari näytti +4 astetta. Iltapäivän ja illan myrskysi kunnolla. Tänä aamuna on vain viimaa mittarin näyttäessä -7 astetta ja taivas täysin pilvetön upeaa auringonnousua odotellessa. 

Älkää rikkoko luitanne, sillä liukasta on!

Perjantaina sain nauttia ystävänpäivälahjasta Lahden Kaupunginteatterissa ja kiitos Hanna 💖 Jane Austinin Emma -romaaniin pohjautuva esitys oli mahtava!

Eilen olimme snautseritreffeillä Lahden satamassa. Keli oli tuhnuinen ja tiet täyttä jäätä runsaslukuisine vesipasseineen. Mukavaa oli ja sopuisassa porukassa kulki yhteensä yhdeksän narttua 11-viikkoisesta 12-vuotiaaseen ihmisineen. Yhtään urosta ei ollut mukana, mutta sellaisia tuli kyllä treffiporukkaa useampi vastaan. 

Kiinnostusta tämä porukka kerää aina ohikulkijoilta ja jatketaan näitä ilahduttavia tapaamisia - koirat nauttivat treffeistä täysin rinnoin ja ihmisilläkin mukavasti juttu luistaa. 

Akka, Ässä, Alma ja Fasu 2 v.Akka ja Ässä tutustumassa 11-viikkoiseen Noxiin


Kaunista sunnuntaita ja nauttikaa toisistanne 💞

Alma sulostutti viikolla päiväämme ja sen juoksua odotellaan, jotta josko sitten käydään toteuttamaan näin: Pentusuunnitelmia keväälle 2024

Alma, Ässä ja Akka

Akka, Ässä ja Alma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...