Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluaamun terveiset

Reeti, Sökö ja Hertta
Kiitos kaikille joulutervehdyksistä ja lahjoista! Villatöppöset jalassa on Hilmanpäivät-kirjaa (hih!) lueskeltu ja herkkuja nautittu pitkälle aattoyöhön tunnelmallisten tuikkujen loisteessa. Tätä kirjoittaessani aamukahvit on jo juotu, kalkkunaakin taas maisteltu, tyynessä lumisateisessa maisemassa (pakkasta -12) lenkkeilty ja nyt on tulet uunissa sekä tuvassa rauhallista. Yhden olkikoristeen löysin aamulla herätessäni tuunattuna, kiitos ilmeisesti Sökön - olisihan noissa pukin tuomissa luissakin riittänyt vielä pureskeltavaa.

Eilen laittelin pentuhuoneen kuntoon IrmaEpeliinaa varten ja johan pentulaatikkoon ehätti istuksimaan Hertta sekä Reeti - näyttivät vetävän pitkää tikkua, että kumpikas mahtaa olla kantavana? Huomenna haemme Irman meille ja säpinää riittänee tässä tuvassa aina maaliskuulle asti, niissä säpinöissä talven selkä sutjakkaan taittuu!

Mukavia herkutteluhetkiä sekä turvallisia ajeluretkiä!

Reeti ja Hertta
2 kommenttia:

 1. Lokoisaa loppuvuotta ja railakasta Uutta Vuotta!
  t. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teidän tupaan!
   Tänään käydään tapaninajeluilla ja taitanee aika railakkaasti alkaa meidän vuosi ;)

   Poista

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...