Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 27. joulukuuta 2012

Lokoisaa loppuvuotta!

 
Tasapaksu prinsessatrioni vahvistui eilen yhdellä "käpylehmällä", kun haimme IrmaEpeliinan vartomaan loppiaislumpsahtelujaan. Onkin se aika paksu mahastaan ja pentujen liikkeet näkyvät sekä tuntuvat selvästi. Hertta, Reeti ja Sökö ottivat sujuvasti sukulaisensa vastaan, mutta Sökö taisi alkuun vähän pettyä, kun Irmasta ei enää painikaveriksi ollutkaan. Se toipui kuitenkin pian pettymyksestään ja siirtyi sitten supsattelemaan omia juttujaan - liekö kummitädin paikkaa kysellyt vai vertaillut muistoja pentuhuoneesta? Irma yrittää säilyttää tulevan emän arvokkuuttaan, mutta Sökön kanssa se lienee mahdotonta... HassuHöösääväSökö ja niin myötätuntoinen, kun huomasi Irman tavallista vaisummat liikkumiset! (huono kuva, mutta se läheisyys...)


Hertta ja Reeti (nuo blondit!) hoksasivat nopeasti, mitä varten laatikko on sijattu, sillä Irma kävi samantein tutustumassa pentuhuoneeseen ja makoili tovin hyväksyvän oloisena laatikossaan. Eipä se siellä vielä pitkään malttanut viihtyä vaan tyytyväisenä tuli muitten seuraan kuuntelemaan HerttaEmältään vinkkejä tulevaa varten ja rentoutuneena (sohvalla levällään!) sohvalla makoillen ei ole noteerannut irrallaan touhuilevia kyyhkyjäkään! Vissiin muita mietteitä? 
Joulunvietosta on siirrytty välipäivien arkeen valmistautuen tulevaan vuoteen ja tässäpä vinkkiä meille kaikille jo etukäteen mantrattavaksi:

Uure vuore ohjei:
Ot käpy pois kenkäst.
Kaar vesi pois saappaast.
Nost ämpär silmiltäs.
Jua kuppis tyhjäks.
Ol ilone, ol valone, ol pulune.
Älä lait kät sirkkeli.
Älä purot kirvest kintuil.
Älä unohr kotti avaimi.
Älä karot annetui syrämei.
– Heli Laaksonen -
 
Kiitokset ja lämpimät terveiset molemmille Terheille perheineen eilisestä! Mellunmäen Terhin kanssa ystävystyttiin reilut 30 vuotta sitten, kun hänen perheensä TahvoRiiseni päätti omatoimisesti tutustua meidän Outiin... katkenneita kynsiä, mukavia muistoja ja pitkä ystävyys! Ja olipa aivan mahtavaa tavata taas Manetan Q-pennut Pakilassa - reippaita, rohkeita, hyvännäköisiä ja erinomaisen hyväkarvaisia riiviöitä!
 
Ps. Juu, olen tällä hetkellä innostunut mustavalkoisista valokuvista - sopivat jotenkin vuodenvaihteen tunnelmiin.... Hieman haikeana tulee muisteltua menneitä, mutta paljon on jännitettävää tulevassa!

 

2 kommenttia:

 1. Ihanaa odotusta teille ja Hyvää Uutta Vuotta 2013

  Toivoo: Kartanonkosken karvakorvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikkea hyvää tulevalle vuodelle ja paljon rapsutteluja koko porukalle!

   Poista

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...