Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Hulvattomasti jo pitkälle heinäkuuta!

Ensin ulkoilukuvat tältä päivältä - pääosissa Sökö, Reeti ja Allu, jotka ovat siirtyneet hulvattomasti heinäkuulle! 
Jopas onkin yllättäen vierähtänyt tovi, etten ole blogiin ehtinyt kirjoitella. Osittain johtuu arkisesta aherruksesta ja mukavista ulkoilukeleistä, mutta onpahan tässä jotain ehtinyt touhuillakin, mm. tuli opeteltua huolella, kuinka tallennetaan kuvia "pilveen" ja todeta myöhemmin, että kännykällä otetuista kuvista osa (tietysti ne parhaat!) ovat todella kadonneet pilvien mukana teille tietymättömille... Tämä on kopioitu!


Vietimme Jounin kanssa pikaloman Tallinnassa Öllesummer-tapahtumassa ja mukavastihan se lomailu taas sujui mainiossa seurassa. Torstaiaamuna Suomenlahden yli mentiin ja sunnuntai-iltana kotiin palattiin - kiitos jälleen kerran kotijoukoille, sillä huoletonna voi reissata! Päiväsaikaan tuli löhöiltyä rannalla, sillä kelit sellaista puuhaa suosivat, mutta kävimme myös paikallisessa eläintarhassa, joka olikin aikamoinen puisto eksoottisine eläimineen (mm. norsuja, sarvikuonoja ja virtahepoja...) ja tietysti kävelimme "jalat alta" VanhanKaupungin kujilla nauttien turistien touhuista ja leppoisasta tunnelmasta. Sunnuntaiaamuna tulikin nostettua vielä viimeiset maitohapot kinttuihin, kun kapusimme Kirkontorniin, josta on aika huikeat näköalat koko kaupungin ylle (muistutus itsellekin, että ihan aidosti pelkään korkeita paikkoja!). Öllesummerissa esiintyjiä riitti moneen makuun aina venäläisistä että paikallisista tähdistä Pet Shop Boysiin asti ja letkeä karnevaalitunnelma oli kohdillaan sisältäen ihmisvilinää, erillistapahtumia sekä tivolia aina kunnon markkinahumusta nauttimiseen. Tykkäsin ja eiköhän ensi kesänä tuonne tapahtumaan tule uudestaan taas mentyä! (Kävin muuten maailmanpyörässäkin, joka on minulle iso saavutus)

 

 

Viime viikolla meillä visiteerasi Sökön sisko Rämä (Raappavuoren Fintinsfia) - tässä siskosten painia sisälläEilen puolestaan piipahti Föri (Raappavuoren Förskotti) omistajineen, josta ei tullutkaan napsittua kuvaa (kamerassa ei latausta ja se kännykkäjuttu...). Mukavaa on aina näitä kasvatteja nähdä ja onneksemme asumme sellaisella paikalla, että tässä on helppoa poiketa joko ihan asioikseen taikka ohikulkumatkalla. Jotta teretulemas vaan!

No olihan meillä visiteerannut viime lauantaina sitten Ei-Toivottu-vieraskin - KyyKäärme kuistilla! Ei mikään mukava juttu ja nyt on tullut käveltyä pitkin pihamaata rautalapio varusteena ja loitsittua kaikenlaista loitsua... Suolasin minä vähän noita kulkureittejä, kun kuulin, että se ehkä karkoittaisi, kun ei vissiin nahka suolauksesta tykkää? Nähtäväksi jää, oliko se kaveri vaan läpikulkumatkalla vai meinaako piipahtaa toisenkin kerran!

Nytpä annan jalkojeni ja persukkeitteni huilia pehmeillä peltoteillä tasaisesti tallustellen, sillä ne epätasaiset kivikadut ja viimeistään sunnuntain 258 kiviaskelmaa ylöspäin noin yllättäin saivat parit lihakset löytymään ja vieläkin tahtovat muistuttaa löytymisestään...2 kommenttia:

  1. Mielettömät kuvat linnun ja koirien välisestä ystävyydestä!!! Aivan mahtavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - näitä on mukava kuvata, mutta välillä meinaa joku kolmesta lähtee kävelemään... Rauhaa en tuohon joukkoon uskalla pihalla ottaa, sillä voipi liihotella karkuteille ja Hertta sietää hyvin linnut, muttei tykkää oikein olla niitten kanssa samassa otoksessa ;)

      Poista

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...