Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 27. syyskuuta 2013

Lämpimät terveiset Turkista!

Pulupari Alanyan Kleopatra-rannalla

Ensin kuitenkin hienoja koirauutisia kotirintamalta. Raappavuoren Förskotin lonkat lausuttu A/A, kyynärät 0/0 ja silmät peilattu terveiksi ja Raappavuoren Eetvartin silmät, polvet ja sydän oli todettu terveiksi. Kiitos omistajille aktiivisuudesta ja onnittelut terveistä kavereistä! Nämä ovat tärkeitä tutkimuksia tulevaisuutta varten niin kasvatustyötä kuin koko rotua ajatellen. (Kennelliiton sivuilla KoiraNetissä koira- ja rotukohtaisia tuloksia ja tilastoja voi seurata tarkemmin.)

Reetin juoksu ei ole vielä alkanut, hyvä niin! Pääsenpähän lokakuussa (tai sitten marraskuussa) käymään vielä pikareissulla Ruotsissa ja siitä lisää tuonnempana, jahka asiat etenevät. Vähän meinasi ennen lomareissua se Reetin juttu jännittää, mutta suunnitelmahan etenee juuri toiveitteni mukaan. Liekö supsattelut Reetin korvaan tuottaneet tulosta eikä se aloittanutkaan juoksujaan Hertan ja Sökön mukaan, mitä vähän pelkäsin vaan uskollisuudesta omistajaan pitääkin normaalin pitkän juoksutauon? Hah, toiveajatteluahan se ajatustenluku on, mutta hyvin tämä homma meni.

No nyt Turkinterveisiin. Vietimme Jounin kanssa kaksiviikkoisen syyslomalöhöilyn Alanyassa.  Lomapäivät kuluivat pääasiassa rannalla löhöillen auringosta ja merestä nauttien, tulikin uitua ja ryvettyä meressä ihan huolella, sillä keli vaati vähän väliä käymään vilvoitusuintireissulla - pidettiin siellä merenrannalla ihan täydet työpäivät, jopa ylityötuntejakin! Illat vierähtivät tuttuja tavaten (niitä on siellä aika paljon), kävelyretkillä basaareissa ja muuten vaan tunnelmasta nauttien. Toki perinteisesti kävimme hamamissa (turkkilainen kylpylä, jossa iho kuoritaan ja pestään kunnolla), mutta Kale-kukkulareissu jäi väliin, kun ei vaan työpäivän pituuden vuoksi ennätetty sinne auringonlaskua ihastelemaan - tuttuhan se menneiltä reissuilta on ja monet kuvat sieltä on ikuistettu Matkoilta-kuvakansioon.

Tässä muutamat sekalaisessa järjestyksessä laitetut reissukuvat rannalta (mukaan mahtui myös myrskyisämpiäkin kelejä), Sapaderen kylästä ja kanjonista, Dwarfin luolasta (avattu yleisölle vasta toukokuussa 2012), iltakävelyiltä, tiistaimarkkinoilta, turkkilaisesta illasta, jossa piti käydä neljän vuoden tauon jälkeen ja muuta reissutunnelmaa. Nauttikaa kuvista, me nautittiin paikan päällä!


 

     

   


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
SuperSuuret Kiitokset kotihengettärille, että saimme taas kerran huoletta nauttia auringosta ja merestä! Hyvin oli kotihärdelli sujunut ja koiratkin mukavan lepoloman pitäneet, lenkkeilleet ja huilailleet rutiiniensa mukaan, mutta ilman minun vahtaamistani. Allu on edelleen voimissaan ja Rauhalla juttua tuntuu riittävän, hohottaa koko ajan tuossa likellä ja liekö nuo linnutkin vähän kaivanneet?

On ollut aurinkopitoinen syyskuu, nyt lämmitellään tuvassa ja odotellaan uusia uutisia!

Laitanpas vielä vähän hintavertailua niin Turkista kuin Egyptistäkin ja nämä ovat ne varmimmat mittarit: bensalitra Turkissa 1,90/Egyptissä 0,40, tupakka-aski Turkissa 2,50/Egyptissä 1,20 ja puolen litran oluttuoppi ravintolassa Turkissa 2,50/Egyptissä 1,30 (hinnat siis euroina).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...