Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 18. tammikuuta 2014

Astutuksesta seitsemän viikkoa

No nyt Reetin tiineyden huomaa jo asiasta tietämättömämpikin! Kävely on ankkatyylistä, se nautiskelee hitaasti ruokailuhetkistä, röyhtii välillä (ihmisten raskausaikana sanovat, että jos tuleva äiti röyhtii paljon, niin kohdussa muksu kasvattaa tukkaa - tässä tapauksessa ilmeisesti karvoja?), lepäilee paljon, visiteeraa pentulaatikossa usein, pyytää ulos tiuhaan... Jaksaa se tyttö lenkkeillä (meillä on oikein mukavat kävelyretket Hertan ja Sökön riekkuessa irrallaan omia touhujaan!) ja iloisin mielin edelleen mennä viuhottaa pitkin tupaa. Välillä oven käydessä ei aina viitsi nousta tulijoita vastaanottamaan vaan makaa häntäänsä paukuttaen lattialla, kun just ehti siihen lepäämään. Täällä on kaikki H-hetkeä varten jo laiteltuna, joten lokoisia loppuodotusaikoja tässä vietetään ja huilataan kunnolla koko porukan kanssa! Kuvat tältä päivältä, Reeti nousee kevyesti vielä sohvan nojallekin, mutta rentoutuu muualla!

Loman jälkeen on nautittu turhankin kirpeistä pakkaspäivistä pääasiassa tuvassa, sillä herkkä hipiäni ei vaan nyt noita kelejä kestä! Joka päivä sinne on kuitenkin useampaan kertaan uskaltauduttava ja tänään ulkoilutin myös kameraa, kun lupasivat säätiedoissa oikein mukavaa ja aurinkoista ulkoilupäivää. Taidan olla ulkoilusta kuitenkin vähän eri mieltä, sillä näpit jäätyivät enkä niin kovin topatusta sekä moninkertaisesta pukeutumisesta välittäisi, kun käypi ahistamaan... Ehkä on ostettava vähän väljemmät talvivermeet? Kuvat päivän ulkoilusta, ekassa kuvassa Hertta ensimmäisenä, Reetillä takki (pinkeä silläkin!) ja Sököllä oli meno päällä ja kaikilla parrat jäässä!
Lystikkäitä lumisia hetkiä ja talvisia retkiä! Hiihdellen, luistellen, lasketellen - minä pysyn kävelyreissuillani ja etsin sitä paikkaa, mihin aurinko tuikahtaa lämpimimmin!

Seurailen tässä samalla otusteni lepoa ja tämä Elina Karjalaisen runo pälähti mieleen:

Ihana uni on sellainen, jossa 
ruukussa kasvaa luita, 
makeita häränhäntiä ja 
koiranherkkuja muita. 
Ihana uni on sellainen, jossa 
taikakynän saisin. 
Silläpä maailman kauneimman 
runon heti kirjoittaisin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...