Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 27. tammikuuta 2014

Tiineyttä 58 vrk ja tyyneyttä riittää vielä!

Tänä aamuna voisi todeta ihan oikeasti, että Reetin tiineys alkaa olla oikeasti loppusuorallaan! Vielä se pirteästi aamulenkille lähti ja jopa laukatenkin jaksoi osan matkaa humputtaa - reipas tyttö, mutta saa kerätä jo voimia tulevaa varten enkä käyttänyt sitä kuin pienen tarpeilumatkan ja toin takaisin lepäämään, jotta kahden muun kanssa pääsin nauttimaan kunnon ulkoilusta. Reetin 58 tiineysvuorokausiaamuHaikein mielin hyvästelimme ChiliGertruden, joka trimmauskurssilta hyvät eväät matkaan saatuaan muutti nyt lopullisesti Saksaan. Ihastuttava nuori neito erittäin mukavine omistajineen ja tässä lähtiäiskuva Chilistä Marlen-omistajan kanssa sekä Chilin ja PiiruGuineveren leikkitouhusta trimmauskurssin yhteydessä (Piiru kuvissa osittain nypittynä ja Mirkka on varmaan ehtinyt hoitaa homman kokonaan)  


Marlen laittoi jo aamutuimaan terveiset, että lento- sekä automatka sujui hyvin ja perillä olivat olleet myöhään illalla. Matkaväsymystä Chilissä ei kuulemma näy ja tässä Chili Marlenin vanhempien koiran kanssa, 5-kuinen Vicky-bokseri ja heti olivat ystävystyneet!


Tässäpä viikonlopun kuulumiset lyhyesti. Nyt olen totaalisesti äitiyslomalla ja kerään itsellenikin vähän voimia tulevia valvomisöitä varten (Reeti pyytää joka yö useamman kerran tarpeille, kun ei sinne mahaan mahdu kovin paljon monenlaista kuljetettavaa). Soitella ja viestitellä saa, mutta jos en vastaa, niin älkää huolestuko tahi loukkaantuko, voipi nääs olla, että joko nukun tai seuraan synnytystouhuja!

Nauttikaa nyt lauhkeammista ulkoilukeleistä ja meillä ainakin tällä hetkellä paistaa aurinko ja lunta sataa hiljalleen... Noinkohan se vielä metrisen kinoksen meinaa?

No näinpä tuli kaksi erilaista blogikirjoitusta näppästyä tai sanotaanko kuvakavalkadia, sillä aamun jo hakkasin niin tiuhaan näppäimistöä toisissa puuhissa, että yksi kynsi katkesi ja rajoittaa nyt vähän kirjoitustahtia (aluksi aina outoa, kun sormenpäällä joutuu näpyttämään...). Sattuipa mainio aasinsilta! Täytyy nääs pätkiä nuo muutkin kynnet lyhyeksi, jos noita kätilöhommia sattuu pukkaamaan - onpahan vähän hellävaraisempi maailmaantulo maha-asukeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Messarimenoa, kaksi titteliä ja yksi serti!

Viikonloppu vierähti Helsingin Messukeskuksen näyttelyissä, kiitos mukanaolleille! Ihan vastikään 9 kuukautta täyttäneet sisarukset debytoiv...