Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 24. toukokuuta 2014

KR Järvenpää

Lauantaiaamusta koukkasimme Mantan peräpaksiin jälleen Sökön kaveriksi ja niin hurautettiin vuorostaan Järvenpäähän kaikkien rotujen näyttelyyn. Päivä oli helteinen, hektinenkin välillä, kun tyttöjä vein peräkanaa ruotsalaisen Charlotte Orren tuomaroitavaksi. Arvostelut menivät tällä kertaa näin:

Raappavuoren Gasoliina, Manta: Elegantti nuori narttu. Kaunis hyvinmuotoutunut pää. Hyväasentoiset korvat. Hieman kevyt kaula, johon toivoisin enemmän voimaa. Suora ylälinja. Hieman pyöreyttä rungossa. Hieno häntä. Hyvinkulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin sivulta, ylälinja putoaa, liikkeet hieman ahtaat edestä ja takaa. Erinomainen turkki ja väri. NUO EH, EH1

Raappavuoren Fröökynä, Sökö: Hieman pitkä. Hyvinmuotoutunut pää. Hyväasentoiset korvat. Tummat silmät. Oikea purenta. Hieno kaulaosa. Hieman löysää ylälinjassa. Hyvinasettunut häntä. Riittävät kulmaukset edessä ja takana. Liikkuu erinomaisesti ja hyvällä askeleella. Erinomainen turkki ja väri. AVO ERI, AVK1

Sökö kehässä, Mantasta ei sattuneesta syystä kuvaa, kun ei käsiä...

Keskiviikkona meillä visiteerasi MasiGeologi. Kiitos Mia - Masi on oikein miellyttäväkäytöksinen ja komea nuorukainen, tykättiin kovasti ja vaikka ne murkkuilut tulee vielä välillä heittelemäänkin, niin erinomaisin eväin näkyy kohti aikuisuutta kasvavan! Sökön kanssa ne temmelsivät kahden muun tuhahtaessa nuorten touhuille (nuo iäkkäämmät leidit eivät todellakaan märässä nurmikossa tai sateessa tykkää rallatella)
Eilen puolestaan nautin nelikuisen Hirmun seurasta, maisteli voikukkia (ekassa kuvassa se maistelu ja kyllä näkee, ettei ollut hyvää), juoksi kovaa ja on nuo pennut vaan niin kertakaikkisen mainioita!
Huomenna kurvaan vuorostaan Hyvinkäälle Suomen Snautserikerho ry:n järjestämään match showhun ja niin on tämäkin kesäinen viikko hurahtanut kuin siivillä. Miten nämä kesäkelien hetket tuntuvat vilahtavan kuin pikakelauksella verrattuna syksyn tai talven päiviin? Niin no tokihan päivistäni kuluu aikamoinen lohkaisu auringolle, uimiselle ja grillailulle - ihania kelejä ja minähän nautin! Tyttötriolla on oma nurkkauksensaJa voi herkiemä, että Suomen Leijonat rykäisivät torstai-iltana yllätyksen. Aivan mahtavaa ja joskohan ihan kirkkaimman mitalin alkupelien söhelöinneistä huolimatta nappaavat!


Muistakaa huominen äänestyspäivä. Olen aina ollut sitä mieltä, että kuka ei äänellänsä vaikuta, niin olkoon sitten asioista naputtamatta. Nyt seuraan jääkiekkoa ja VOI JEE!!!! Enpäs alkupelien jälkeen olisi uskonut, että nuo mitaleista pääsevät pelaamaan - upeaa Leijonat!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...