Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 22. syyskuuta 2014

Kesän viimeinen hellepäivä kuvin!

Nyt ei tekstiä tule, sillä en tähän malta muitten kirjoitushommien lisäksi käydä kirjoittamaan (eikähän aina niin isosti juttua tule mieleenkään? vanhoja kirjoituksia kannattaa välillä lukaista, sillä välillä on tullut ihan asiaakin kirjoiteltua!). Mutta kuvat on tallennettava ja julkaistava ajallaan, jotteivät ehdi vanhentumaan. Menköön aurinkoisin kuvin!


Meillä on tällä hetkellä syyssää sadekeleineen, mutta kylmä ei ole tai no, takin kyllä pihalle päälleni pistän toisin kuin viime lauantaina. Lauantain aurinkoiseen keliin piti ihan tuuletusaukolliset farkut jalkaan nykäistä ja Sentinellikin (ah tuota päältäajettavaa!) putputti oikein mallikkaasti! Hyvä niin, sillä raskasta on nurmea työnnellä pikkuleikkurilla, jossa ei se itsevetävä homma ole aikoihin toiminut, mutta kuntoilun piikkiin ne taannoiset perässäkävelyt pistän. Pidettiin pihahommien seassa vähän Jokerin "4-kuisjuhlia" ja kyyhkyihin se on tutustunut hyvällä menestyksellä. Vahinkoja ei vielä ole sattunut vaikka kovasti pyrstösulat Jokeria kiinnostavatkin (tarkkana täytyy olla eikä se silmittä pääse valkoisten kanssa seurustelemaan). Rauha ei ulkoile muuta kuin häkin kanssa, sillä kokemusta sen omatoimisista reissuista on pariin otteeseen kertynyt, mutta sisällä häkin ovi on alati auki. Vilkas JokeriNeiti on menossaan maitohampaitakin runsain mitoin menettänyt ja jäänköhän kaipaamaan naskaleitten otetta jalkapohjissani aamuisin (sänkyyn ei vielä pääse, mutta jalkoihini yltää ja varhain!)? En varmaankaan...


Puruluista nauttivat ulkosalla ja hyvin pieni huolen omastaan pitää 

Ensi kerralla lupaan tekstiä vähän enemmän ja joskohan julkistan siinä jo ensi kevään sulhasen? On nääs Sökölle tarkasti tuumattuna!

2 kommenttia:

 1. Ai mahtava noita kuvia! Varsinkin se kuva sykäytti, missä kaikki koirat makaa ulkona sohvalla ja lintu istuu päällä :) Ihanaa yhteiseloa!

  Terkut Titolta kaikille :)
  T. Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara - aurinkoiset syysterkut koko porukalle ja paljon rapsutuksia Titolle! Syksy on ihanan värikästä aikaa, kertakaikkiseen mahtavaa väriloistoa etenkin aurinkoisena päivänä saa ihailla, kun vaan sen huomaa. Jospahan nuo sadepäivät vähän vähemmälle jäisivät, kun kesäkuu oli kovin syksyinen ;)

   Poista

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...