Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 18. syyskuuta 2014

Kiireisiä, mutta upeita syyskuun päiviä!


Saatura, että tohtivatkin häiritä nuo arkiset kuviot vapaa-aikaa! Tänään on onneksi Kansallinen Etätyöpäivä, joten kun kotikoneella istun, niin tulipahan selattua valokuvat. Upeita ja aurinkoisia päiviä on riittänytkin - näin niitä on vietetty meillä ja tässä paraikaa yritän toipua eilisistä ajeluista, joita tauotin mm. Raappavuoren Hepsankeikkaa (Velvet Dandy's Neapolitan Dynamite/Raappavuoren Diureetti) ihaillen ja Lohjalla kurssihommissa piipahtaen. No ihan käyden, sillä olin vasta klo 23 kotona
Ennätin eilen ennen ajeluretkiä käydä kunnon ulkoilulla Kirsin kanssa. Hän onkin saanut upean herrasmiehen kaverikseen ja ehdin jo jossain välissä miettiä, että kuinkahan kauan Jimin jälkeen koirattomana heidän tupansa pysyy. Ei pysynyt kauaa. Upea Icy (suom. jäinen) on heidän silmäteränsä nyt ja näitä kimpparetkiä tullaan harrastamaan usein. Tällä kertaa Hertta ja Jokeri saivat tyytyä kotimiesten osaan, sillä Hertalla on nyt muita juoksuhommia menossa ja Jokeria en tohtinut sellaiselle reissulle vielä mukaan ottaa. Niinpä vietettiin hauska 2-tuntinen typistetyllä kokoonpanolla ja pyörätiestä on iloa, sillä nyt voipi treffailla Pennala-Pasinan puolivälissä pyörätiellä! turvallisesti ja vastaisuudessa iltaisinkin, kun on valaistu (inhosin fikkarinkantoa kädessä tai otsalla, mutta nyt sellaiset härpäkkeet ohitsemennyttä aikaa, jollei sitten sähkökatkoja ilmene....)

Vaarallinen Porkkallion kohta näyttää nyt tältä!


Hmm. Noista kahdesta viimeisimmästä kuvasta voisi ajatella, että oli liian jäistä kyytiä, mutta oikeasti ne nauttivat toistensa seurasta!

Jokeri saavuttaa lauantaina neljän kuukauden iän ja tulipahan hankittua sille jo varuiksi näyttelyremmi. Kovin se ihastuikin BlingBlingiseen naruun, muttei vielä oikeaa käyttötarkoitusta hoksannut. No, valkenee varmaan joskus tuonnempana!

Sökön kanssa niillä on nyt joku yhteinen salaisuus tai ainakin erinomaisesti luistava yhteistyö, sillä ne tavoittaa usein näin jotain keskenään supsattelemassa, ihan kielellisestikin hetkittäin!Lupailivat säätiedoissa jo lunta jonnekin! Sehän tietää kurjia rapakelejä, mutta nautitaan vielä täysillä kuivista keleistä ja ainakin meidän nurkilla hienoista maalaismaisemista! (Pistin muuten hellemekon päälle tänäänkin!)


Jk. Sain juuri äsken luustokuvauslausunnot Raappavuoren Granadillasta ja olen hieman pettynyt, kyynärät 0/0 ja lonkat C/C (odotin kuvien perusteella parempaa). No, näinhän tämä välillä menee - lisää Geeläisiä (Why Not Grand Calvera/Raappavuoren Epeliina) on lokakuulla kuvauksiin menossa muitakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...