Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tupsahti toukokuuksi ja kesäkuun alun menovinkki!

Niin vilahti kuunvaihde vappuhulinoineen ja tuli tutustutta Lahden uuteen parkkihalliin ja toriin. Hienoja rakennelmia!

Luontonäytelmiä on tullut seurattua kevään edetessä. Komeita muuttolintuparvia lentelee päntiönään yhä ylitse ja jokin aika sitten saapui kuoviukkokin tuttua reviiriään pasteeraamaan. Varis vei viereiseltä pihalta rusakonpoikasen nokassaan. Onhan noitten varistenkin kupuaan ravittava ja rusakonpoikia on paljon tänä keväänä liikkeellä. Kuten hiiriäkin. Joku hännällisten joukkomuutto sattui sunnuntaille pihapuuhien keskelle ja kolme lämmintä kaivelin parrakkaiden suista. Neljännen tapoin itse ennenkuin ehti koiranhampaisiin. En halua tietää, kuinka monta hännällistä loppujen lopuksi katosi ahnaitten akkojen mahoihin...

Sökön ja Jokerin menoa sekä joukkoposeerausta. Nurmikko vihertää jo mukavasti ja allas odottaa polskuttelijaansa! Kylmähoito tekisi varmasti hyvää alaselälleni ja lonkilleni nyt, mutta taidan malttaa vielä tovin. Ehkä.
Touhukasta toukokuuta!

Kesäkuun ensimmäiselle viikonlopulle on mukavaa menoa luvassa ja mukaan vaan!

Tapahtuma-aikataulu 6. - 7.6. järjestettävälle snautseriviikonlopulle!

Lauantai 6.6.
klo 12 Snautserien erikoisnäyttely
-          näyttelyn aikana on mahdollisuus ostaa arpoja, erinomaiset arpajaisvoitot on onnekkaille jälleen tarjolla ja varat käytetään snautsereitten terveystutkimusten tukemiseen. Arvonta suoritetaan iltaohjelman aikana.
klo 18 alkaa illanvietto erinomaisen ohjelmatarjonnan kera! Omat virkistysjuomat mukaan, sillä Tuorlassa ei ole anniskeluoikeuksia.
-          Tilaisuuden avaus
-          Ruokailu
-          Tuomareiden mielipiteet näyttelyn koirista
-          Jaetaan kerhon ansiomerkit
-          Kahvia ja jälkiruoka
-          Imitaattori ja laulaja Martti Koivisto esiintyy http://www.marttikoivisto.com/
-          Arvonta, voittoja ei lähetetä vaan voitot jaetaan paikallaolijoitten kesken
-          Imitaattori ja laulaja Martti Koivisto viihdyttää uudestaan!
-          Tietovisa, erinomaiset palkinnot 

Sunnuntai 7.6.

klo 9.30 ”Eeppinen parhaan kennelin kisa” (kenneleiden välinen 5-ottelu, joukkueissa 3-5 koiraa ja ohjaajaa, yksi kennel voi osallistua useammalla joukkueella). Tähän voi ilmoittautua näyttelyn yhteydessä tai sunnuntaiaamuna klo 9 - 9.30. Kolmihenkinen tuomaristo arvostelee kilpailijat ja voittajajoukkueelle tullaan jakamaan kiertopalkinto. Vastaavanlainen kisa jatkukoon joka vuosi erikoisnäyttelyn yhteydessä!
Lajeina:
- Koiran makkaransyöntikisa
- Esterata koiran kanssa
- ”Kiinnitä parta snautseriin”-kisa
- ”Paras temppusi” koiran kanssa
- Tietovisa ja kysymykset liittyvät snautserin historiaan
n. klo 11.00 Lajiesittelyt
-          Rally-toko: Päivi Pöllänen
-          Toko: Terhi Heikkilä
-          Agility: Anja Lindberg
-          Etsijäkoira: Mirja Kankaanpää ja Jari Takkinen
n. klo 12.30 alkaen esiteltyihin lajeihin tutustumista ohjauksessa oman koiran kanssa ja tämän päättymiselle ei ole loppuaikaa!
n. klo 13 – 15 JTO:n (Jalostuksen Tavoiteohjelma) seuraavan 5-vuotiskauden käsittely – eritoten kasvattamisesta kiinnostuneita toivotaan runsaasti mukaan!
Tuorlassa on valtavasti mahdollisuuksia viettää koko sunnuntaipäivä aamusta iltaan asti samanhenkisessä seurassa ja kasvattajille tämä tilaisuus on loistava hetki järjestää sinne myös kasvattien tapaamisia. JTO-käsittelyn ajaksi kartanon mailla tapahtuu monenmoista ja jollei jo lauantaina ole päässyt paikalle, niin sunnuntaina sekaan sopii!
Koko sunnuntaipäivän ajan on mahdollisuus jakaa ja ottaa vastaan vinkkejä niin turkinhoitoon, koulutukseen, näyttelymaailmaan ym. koiramaisiin asioihin ja mukaan tapahtumapäivään on luvassa luontopolkuseikkailuja yhteislenkein ja ehkäpä muitakin yllättäviä ohjelmanumeroita!

Pidetään hauska tapahtumaviikonloppu yhdessä ja kannustetaan mukaan kaikkia snautserinomistajia!
Omakustanteinen lounastarjoilu on Tuorlan majatalossa 11.30 - 15 välisenä aikana.

Vielä ehtii ilmoittautua erikoisnäyttelyyn mukaan, sillä netin kautta ilmoittautumisaikaa on jatkettu 11.5. asti http://www.ssnk.fi/?tapahtumat/snautseriviikonloppu.htm

Majoitukseen (myös asuntoauto/vaunu paikkavaraukset) ja iltaohjelmaan ilmoittautumiset Pia Möller, mollerhaus@kolumbus.fi tai puh 050 526 9054. HUOM! Nämä varaukset tehtävä 18.5.2015 mennessä.

Infoa Tuorlan Majatalosta http://tuorlanmajatalo.fi/

Terveisin Suomen Snautserikerho ry, viikonlopun talkooporukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...