Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 24. marraskuuta 2015

Jyväskylän kv-näyttelyt 21. - 22.11.2015

Seilailin itse Itämeren aalloilla ja Tallinnan kaduilla sillä aikaa, kun monet ystävistäni nauttivat Jyväskylän kansaivälisestä kaksipäiväisestä näyttelytunnelmasta. Kiitos Ennille ja Nealle, hienoja arvosteluja nappasitte! Nealle myös jälleen kerran lämmin kiitos Jokerin huolehtimisista ja ajeluttamista sekä isot onnittelut molempien päivien menestyksestä!

Sunnuntaina tuumasi Elena Kuleshova Venäjältä Raappavuoren Guaranasta näin: Keskikokoinen, aikuinen narttu. Hyvin narttumainen pää kauniilla parralla ja hyvällä maskilla. Hyvä väritys. Kompakti ja hyvässä kunnossa. Hyvä häntä. Suorat ja hieman avoimet lavat. Hieman lyhyet askeleet. Köyristää liikkeessä hieman lannetta. Hieman ujo ja tarvitsee lisää harjoitusta. AVO EH ja Darko Drobnjak Serbiasta Jokerista (Jettyspoof`s Peace Loven` Harmony) seuraavaa: Hyvä pää, hyvät rungon mittasuhteet, hyvä etuosa, hyvät liikkeet ja hyvä turkki. AVO ERI, AVK1, SA, PN4 (olin ilmoittanut Jokerin avoimeen luokkaan, jossa se saakin esiintyä, mutta piti olla nuorten luokassa... no oli menestynyt myös mainiosti varttuneemmassa seurassa!).

Lauantaina oli saksalainen tuomari Hassi Assenmacher-Feyel arvioinut Raappavuoren Guaranan seuraavasti: Narttumainen pää. Hyvä ilme, Kauniit päänlinjat. Tummat silmät. Hyvät korvat. Erittäin hyvä kaula. Melko hyvä ylälinja. Hyvä rinnansyvyys. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki. Luonne saisi olla hieman avoimempi. AVO EH ja Elena Kuleshova Venäjältä tykkäsi Jokerista näin: Elegantti nuori narttu, oikean kokoinen, pitkä narttumainen pää, jossa hyvä ilme, kaunis runko, hyvä rakenne, tarpeeksi karkea turkki, vapaat liikkeet. NUO ERI, NUK1, SA, PN2, varaSERT, varaCACIB

Sunnuntain ROP-kasvattajaryhmä, Jettyspoof`s kennel 

Perjantai-ilta hurahti Salpausselän Koirankasvattajat ry:n syyskokouksessa ja olin erovuorossa jälleen hallituksesta. En enää viidettä kertaa peräkkäin hallituspaikkaa (8 vuotta jo hurahtanut siinäkin!) aikonut jatkaa, mutta sattumalta tulin ottaneeksi vastaan yhdistyksen puheenjohtajan pestin tulevalle vuodelle 2016. Kiitos luottamuksesta. Hommani yhdistysaktiivina tulevat monessa menossa jatkumaan ja avoimuuden, tiedonjaon sekä kokemusten vaihdon perään aion toimia kaikissa luottamustehtävissäni antoisan harrastuksen parissa. Hyvin nämä pestini toisiaan täydentävätkin, sillä jatkan edelleen Suomen Snautserikerhon jalostustoimikunnassa ja SuKoKa ry:n hallituksessa. Joku voi olla tarkoitusperistäni eri mieltä, mutta itse tiedän periaatteeni enkä niistä yhteisen hyvän eteen käy tinkimään. Meillä kaikilla on kuitenkin oikeus mielipiteeseensä ja kokouksiin koko jäsenistö on aina tervetullut asioihin vaikuttamaan. Pidän yhdistystoimintaa rikkautena enkä taakkana ja se on useimmiten melkoisen työllistävää hommaa, josta tykkään. Se ei saa olla kenellekään omien etujen tavoittelua tai jäädä vain nimelliseksi henkilökiiltokuvaksi.

Kritiikin, etenkin rakentavan sellaisen otan aina avoimin mielin vastaan! Ilman virheitä ei minkäänlaista kehitystä tapahdu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...