Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 23. helmikuuta 2016

Astutuksesta 52 vuorokautta


Olen vapaa-ajalla viimeistellyt vuoden ensimmäistä Snautseri-Pinseri-lehteä painoa varten, Kasvattaja-lehteäkin vähäsen ja valmistellut osaltani snautserien jalostuksen tavoiteohjelmaa tulevalle 5-vuotisjaksolle Suomen kennelliittoa sekä tietysti ensisijaisesti snautserikasvattajia varten. Vierivä kivi ei sammaloidu ja niin pitkään vierin jonnekin suuntaan, kun äitiysloma alkaa. Enkä sittenkään toimettomaksi jää vaan nautin täysillä tupaelämästä. Kiitos läheisilleni, että olen saanut aina mahdollisuuden nauttia äitiyslomasta ja saan nytkin eivätkä päivät kokemukseni mukaan ainakaan toimettomiksi tai tylsäksi käy vaan niistä tulee ihan kirjaimellisesti elämäntäyteisiä retkiä pennuille sekä meille seuraajille, kertakaikkisen ihania hetkiä. Tänään nautin antoisasta kasvattajakahvilasta, jossa keskustelun ohjaajan roolissa illan vietän ja huomenna aloitan äitiysloman! Granadillan astutuksesta on kulunut nyt reilut 7 viikkoa ja emä voi hyvin nauttien muhevasta olostaan. Tässä vaiheessa pennuilla alkaa karva kasvaa (tutkittu juttu tutkijoitten taholta!) ja nyt on hyvä aika valmistautua tulevaa synnytystä varten edelleen runsaasti ulkoillen, välillä huilaillen ja nauttien huomiosta, toisten seurasta, hellästä rapsuttelusta sekä edelleen hyvin maistuvasta ruuasta.


Palasin illalla vanhoihin postauksiini muistellen jännittävää synnytyshetkeä ja vilkasta pikkupentuaikaa. Valitettavasti vuodesta 2007 aloitettu entinen blogini katosi jonnekin pilveen eikä sitä silloin tullut varmuuskopioitua mihinkään (välillä muuten harmittaa tosi paljon.... no tekevälle sattuu). Tämä blogi on jatkanut tarinaa kesästä 2012. Laitan muutaman kuvamuiston aiemmilta vuosilta ja linkkeinä säilyneet vielä toistaiseksi säilyneet postaukset.

Kuvakokoelmaa aiemmista pentueista - tulevaan ja taatusti runsaaseen pentukuvasaasteeseen jo vähän esimakua!
J-pentueen ilmestymistä maailmaan odotetaan kovasti ja pahoitteluni, etten mm. facebookkia ole kovin ehtinyt seuraamaan. Linkit tästä blogista löytyviin pentueisiin ja jos lukuhaluja löytyy, niin siitä voi aina jatkaa tarinaa eteen- tai taaksepäin:

G-pentujen syntyminen

H-pentujen syntyminen

I-pentujen syntyminen

Nauttikaa upeista päivistä ja toivotan monelle tässä samalla mukavaa odotusaikaa! Lomaa, kevättä tai jotain muuta - aina on jotain mukavaa odotettavaa, yllätyksiäkin sekaan
Siihen malliin jo linnutkin laulavat, että kesää kohti mennään kovaa vauhtia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...