Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 8. helmikuuta 2016

Liukasta laskiaisviikkoa!

Raappavuoren Geologi, Masi kävi eilen Vantaalla edustamassa upeasti snautsereita ja hakemassa kokemusta 2-luokan radoista, jotka olivat olleet niin teknisiä ratoja, sillä koko kisan osallistujat keräsivät yhteensä vain kaksi nollatulosta ja toisella radalla niitä ei tullut lainkaan. Masin ensimmäinen rata oli täysin puhdas suoritus, mutta jäi harmillisesti vain kuuden sadasosan päähän LUVAsta sijoittuen upeasti kakkoseksi, toisella radalla tuli vitonen ja siitä neljäs sijoitus. Kolmannella radalla, hyppyradalla nollia tuli ja Masillekin puhdas 0/-4,21 ja neljäs sijoitus. Onnea suorituksista ja tsemppiä tuleville radoille!

Kakkosradan tulokset ja upeaa nähdä snautseri kakkosena!

Pidimme eilen snautseritapaamisen Lahdessa ja lieköhän mones kerta ollut nyt, mutta sen muistan, että nämä aloitettiin 15.6.2014 ja tapaamisia on harrastettu välillä ahkerammin ja välillä harvemmin. Mukavaa oli ja nähdään taas!
SissiGranadillan kuudes tiineysviikko on alkanut ja se pitää erinomaisesti huolta itsestään vaikka mahassa korvia nostattavasti tapahtuukin monenmoista, mm. sikiöiden varpaat ja kynnet alkavat muotoutua ja sikiöiden sydämet sykkivät yli 200 kertaa minuutissa. Tässä vaiheessa sikiöt alkavat muistuttaa myös jo ihan oikeita koiranpentuja ja emän paino lähtee nyt vankkaan nousuun. Siinä sitä on Sissille oman mahaelämän miettimistä - ihanaa odotusaikaa!


Mahojen elämästä mukavasti aasinsillan lailla kokkauspuolelle ja tapahtui sillä välin kotona. Tämä kaksikko viihtyy nykyään turhankin paljon keittiöpuuhissa.... Kunpa vielä oppisivat kotitaloushommatkin!


Ja jos sunnuntain laskiaislaskettelut jäivät väliin, niin laskiaistiistaille menoja tähyten! Niitä varmasti on


Keväistä! Märkää, kuraista, liukasta, loskaista, mutta pyörätie on nyt sula tepsutella. Pellolla ei eikä niille ole asiaa, jollei ole maanomistajan lupaa. Muistutus jälleen, että onhan koiramaiset lait selkeät? Linkistä löytyy Koiriin liittyvä lainsäädäntö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...