Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 4. elokuuta 2016

Tokoa ja agilityakin sekaan sekä snautseritapaaminen!

Aktiiviset kasvatinomistajamme tekevät välillä sen, mistä moni snautserinomistaja haaveilee, mutta onko rima liian korkealla ilmoittautua lopulta kokeisiin vaikka treenikentillä monet kulkevat? Mirkalla ja Mialla ei rimoja ole ollut, sillä menoa on riittänyt niin toko-kentillä kuin agilityradoillakin kisafiiliksiin asti. Hienoja suorituksia ja kohti uusia kokeita vain - mukavasti mieltäni lämmittävää menoa nämä mainiot otukset saavatkin aikaan!

30.7. Piiru (Guinevere) tokoili AVO3, 210 p. sijoittuen kolmanneksi, hienoa ja tauolta on palattu?

30.7. Masi (Geologi) kisasi agilityssa Maxi3-luokassa 0-tuloksen, mahtavaa ratamenoa!

Viime sunnuntaina tapasimme parrakkaiden koirien kanssa PikkuVeskulla ja menossa mukana olivat Noosa, Leah, Jokeri, Elmo, Ike, Turo, Late, Sökö, Hertta, Reeti, Manta, Viki, Poju ja Wäinö (Wäinö puuttuu kuvasta). Hauskaa oli kivassa kelissä ulkoilla ja rupatella - nähdään taas!Omien koirien kanssa ei ole aikoihin tullut harrastettua "oikeilla treenikentillä", kokeista puhumattakaan. Koiranpito on elämäntapamme ja se ei tarkoita, että otuksemme ovat ns. SohvaShampiooneja vaan usein meidät voi bongata lystittelemässä ryhmätreenistä metsästä, pelloilta tai omasta pihasta ihan rehellisessä koulutusmielessä vaikka itse sanon sitä koiran työnteoksi kaikenlaisen lystittelyn keskellä. Työstä ne tykkäävät ja sitäkin puolta pitää ruuan, levon ja liikunnan lisäksi olla tarjolla. Koirillekin! Päivittäin niitten kanssa liikumme monenlaisissa paikoissa ja tavoite on pitää oma lauma helposti hallittavana ja kohtuukuuliaisena, itselleen mieluisana pakkauksena. Muistakaa, ettei koirien irtipitoajan päättyminen tarkoita sitä, että ne noin vaan päästetään irralleen joka paikassa temmeltämään. Aina on muitten mailla liikkuessa pyydettävä lupa maanomistajalta ja siinä maanomistuksessakin menee omistajan yli metsästysoikeuden haltijan lupa.

Onko jonkun joka kerta pakko erottua joukosta? Hertta, Jokeri, Reeti, Sökö ja Leah - kahta laitimmaista nolottaa?

Ai minuako ne nolosteli? No osaan olla kuuliainenkin, kun en pelleile

Aamukävelyllä teimme U-käännöksen. Viiden kanssa kyllä kuvaan ja postaankin sen, mutta yli en koirien kanssa mene

Ihanaa Veeranpäivää! Me nautimme syksyn alkavasta väriloistosta, lämpimistä päivistä ja lintujen kokoontumisajoista


Niin lähti Leah kotiinsa ja nykyään irtoaa nihkeästi tekstiä blogiin. Ehkä monet näppärät ajatukset jo ikuistettu yhden kerran? Arkistojen kätköistä vähän muistoja ja pohdintaa koiranpitoon

Jk. Onnittelen itseäni. Yksi lehti on nyt painossa ja toinen aika mukavalla mallilla. Nautin näistä askareistani ihan satasella vaikka ne joskus isostikin aikaa vievät, mutta tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...