Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 27. joulukuuta 2016

Välähdyksiä kuluvasta vuodesta välipäiville!


Tämän päivän keli, joka muuttui aurinkoiseksi

Lämmin, ISO kiitos kuluneesta vuodesta kaikille menossa mukanaolleille! Erityisesti perheelleni, ystävilleni, kasvattiemme omistajille, jotka ovat ystäviämme, mutta on aina muistettava kiittää lisäksi aktiivisuudesta (toko- ja agilitykokeet, luonnetestit, näyttelyt, terveystarkastukset) ja ihan ensisjaisesti kertakaikkisen erinomaisista kodeista kakaroillemme, kollegoille, kokemuksiaan jakaneille ja kotisivujeni päivittäjälle. Ilman tukea näitä hommia ei pysty huolellisesti hoitamaan. Haluan kiittää myös arvostelijoita, sillä kukaan ei ilman kritiikkiä kehity. Toisaalta tässä iässä jo suurin osa HöPö- ja MuTu-puheista jäävät minulta täysin noteeraamatta, mutta rakentavan kritiikin otan aina vastaan. Toivonkin tulevalta vuodelta entistä enemmän avoimuutta kaikissa asioissa, jottei tarvitse itsekseen kenenkään ihmetellä asioita vetäen niistä omia ja joskus hyvinkin omituisia johtopäätöksiään. Pestini tulevat jatkumaan SuKoKa ry:n hallituksessa, Salpausselän Koirankasvattajat Pj:na ja Suomen Snautserikerho ry:n jalostustoimikunnan Vpj:na (vpj 1.1.2017 lähtein), jotka toinen toistaan täydentäen mukavassa porukassa saavat täyttymään osan vapaa-ajastani unohtamatta muutamaa vapaaehtoista lehtipestiä. Mottona onkin koko elämäni ollut, että vierivä kivi ei sammaloidu! Kulumaa ja väsymystä toki välillä voipi tulla, mutta ihanista ihmisistä sekä koirista saan aina upeasti lisää energiaa touhuihini. Välillä on kuitenkin huilattava ja niitä totaalisia x-asentohetkiä pääsimme viettämään Tallinnassa useamman kerran, Turkissa kahden viikon verran ja viimeisimpänä Kanariallakin hetken. Kiitos kotimiehille, että pääsemme lomailemaan jouhevasti harmaan arjen seassa. Tämä vuosi on ollut jälleen tapahtumarikas ja upea. Kuvavälähdyksiä lopuillaan olevan vuoden muutamista huikeista tapahtumista ja toivotamme ihanaa vuodenvaihteen juhlaa!

Raappavuoren Iltavirkku (5,5 kk) RYP4 Lahden pentunäyttelyssä 13.2., nappasi kuluvan vuoden aikana myös kaksi oikeaa sertiä!
13.2.2016 Lahden pentunäyttelyssä Raappavuoren kennel BIS2! (pennut 5,5 kk)
Upeat Raappavuoren Granadillan pennut syntyivät 7.3.2016
Vuoden Snautseri-kisan satoa: Sökölle 4. sija näyttelyssä
Huikeasti 3. sija kasvattajissa (1. mustat Tacillan ja 2. ps Mihan)
Kevät hurahti mukavasti J-pentujen parissa - loistavia kakaroita!
Raappavuoren Hepsankeikka ROP Tuusulassa 14.5.2016
Jokeri Suomen Muotovalioksi Haminassa 22.5.2016 (ikää 2 v ja 2 päivää)
Raappavuoren Hepsankeikka Eestin ja Suomen Muotovalioksi Virossa 5.6.2016 erikoisnäyttelyssä ja PN3

Snautsereitten erikoisnäyttelyssä BIS4-pari ja 4KP-kasvattaja


Raappavuoren Iltavirkun ensimmäinen serti Helsingissä 23.7. ja PN2
Raappavuoren Gertrude harrastaa menestyksekkäästi Saksassa

Norjassa asuva Raappavuoren Guarana RYP4 Tromssassa 3.9.
Raappavuoren Guinevere on huikea Toko-koira!
Raappavuoren Geologi nappasi TK1 Tokossa
Raappavuoren Intuitio ROP Tallinnassa 25.9.
VSP Raappavuoren Juupeli Lahden pentunäyttelyssä 23.10., ikää 7,5 kk
Lahden pentunäyttelyssä 23.10.2016
Ryhmämme Lahden kv-näyttelyssä 29.10. Kasv2KP
Jokeri sai pennut 11.12.2016 - paljon onnea Nealle ja iso kiitos ihan kaikesta!
Hepsankeikan juoksua odotellaan!

Kiitos kaikille joulukorteista ja muistamisista, olette rakkaita!Kaikesta selviää parhain päin sääntöjä noudattamalla!

Nyt vietämme villejä, jopa vauhdikkaita välipäiviä ja koko vuoden kaikki uutiset löytyvät kotisivujemme Uutisia 2016-sivulla, lisäksi virallisia tuloksia löytyy KoiraNetistä runsaasti. Taatusti olen unohtanut jotain tärkeää näistä välähdyksistä, mutta olen jokaisesta tapahtumasta parhaani mukaan kirjoittanut blogin (päiväkirjani), jossa on runsaasti lisää valokuvia. Meidän härdellimme nauttii ihanan antoisasta, välillä vähän hektisestäkin elämästä ja yhtä juhlaa tämä on. Lyhyesti sanottuna ihan täydellistä elämää. Nauttikaa tekin ihan kaikesta, mitä ikinä teettekin ja huomatkaa pienet arjen sulostuttajat, niitä löytyy joka päivään! 

Hertta (oikealla) täyttää 31.12. 12 vuotta eikä anna iän menoja vielä häiritä lainkaan!
Henkilön Snoopy and the Peanuts gang kuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...