Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 14. tammikuuta 2017

Elämän oppitunteja!

Ensimmäisenä kerron, että villisiat yöpyvät parin kilometrin päässä pihapiiristämme ja ihan eri suunnalla kuin lenkkireittimme.

Eilen oli Nuutinpäivä ja perjantai 13. päivä. Joulunaika on lopullisesti ohi, sillä "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi" eikä eilen onnettomuuksia ainakaan tässä härdellissä tapahtunut. Tuhnuisissa keleissä on tullut kurvailtua pitkin viikkoa ja tarkemmin ajateltuna 13. päivän onnettomuudeksi voisi kai sen sanoa, että eilinen kotiinpaluu isolta kirkolta tapahtui juuri ruuhka-aikaan, jota yritän aina vältellä. En onnistunut. Kotona olin vasta kuuden aikaan ja loppuiltaa kuvailisin näin

Joo, keräilijänä on tullut poimittua näitäkin....

Vuoden ensimmäisten viikkojen menot ovat olleet antoisia ja hyvässä porukassa on aina ilo toimia. Loppiaisena pidimme Snautserikerhon yhteiskokouksen hallituksen ja jalostustoimikunnan kesken, viime torstaina oli Salpausselän Koirankasvattajien kokous ja ensi tiistaina kurvaan Sukokan hallituksen kokoukseen. Talkoohenkisenä vietän huomisen aamupäivän Lahden ryhmänäyttelyssä rokotustodistuksia tarkastaen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos jotain etuja on yhdistykseltä odottamassa, niin toimintaankin pitää osallistua ja kukin taitojensa mukaan. Eipä meillä muutakaan menoa puutu, sillä harmaan arjen leivänhankinta on välillä kovaakin työtä ja oma härdelli on menoissa aina etusijalla. Muistaen aina, että jollei elämän perusasiat ole kunnossa, niin ei pysty huolehtimaan muustakaan

Rusakot ovat aloittaneet jo kevätkirmailunsa? Väri on voimakasta ureaa ja pitkäkorvia näkyy paljon

Se etu minulla on, että saan ulkoilla talvellakin valoisaan aikaan! 

9.1. kelikuva päivittäiseltä suosikkireitillämme

13.1. Viikolla kelit vaihtelivat ja myrskyn jälkeen lumisempaaJollei ole oravia bongattavaksi, niin sitten risusavottaaLumisen pinnan alla on liukas jää ja nastakengin joka reissulle!

Tottakai tekevälle sattuu ja tapahtuu! Elämä on täynnä opetuksia, mutta kaikki niistä eivät välttämättä ole kovin helppoja tai miellyttäviä. Kokemusta kannattaa kuunnella, mutta useimmat meistä haluavat kokeilla kaiken oman kantapäänsä kautta. No siinä etuna on ainakin se, että jää mieleen paremmin, kun turvalleen välillä tömähtää. Silmiini osui 20 listattua karua elämän oppituntia, jotka jokaisen pitäisi oppia ennenkuin täyttää 30 vuotta. Olen huomannut, että opittavaa on paljon vanhemmillakin, joten listaan ne muistiin luettavaksi (itseänikin varten) Max Lukominskyin listauksella, joka on saanut suurimman suosion:

1. Elämä on jo alkanut. Ei ole olemassa mitään väliaikaa tai kokeiluversiota. Jokaisella päätöksellä on väliä.
2. Nettiystävät eivät ole oikeita ystäviä. Valitettavasti se on totta. Suurin osa heistä ei välitä sinusta ja ole luonasi, kun kaipaat apua.
3. Jos rakastut, valmistaudu särkemään sydämesi. Se on vaikeaa ja se sattuu.
4. Opiskelu-urasi ei lopu lakkiaisiin. Tieto on elintärkeää. Jos et halua jäädä jälkeen ja muiden jalkoihin, jatka opiskelua.
5. Perheenjäsenet ovat tärkeimmät ihmiset elämässäsi. He ovat ainoita, jotka välittävät sinusta. Kohtele heitä hyvin ja arvosta heitä.
6. Heikkouksilla ei ole merkitystä. Opi hyväksymään tämä. Ainoastaan vahvuuksillasi on väliä. Paranna niitä.
7. Minkä tahansa tekeminen, millä on merkitystä, vie vuosia. Älä oleta saavuttavasi tavoitteitasi liian nopeasti. Se vie luultavasti paljon enemmän aikaa kuin kuvittelit.
8. Kaikki mahdollisuudet kasvuun ovat mukavuusalueesi ulkopuolella. Ota tavaksi poistua omalta mukavuusalueelta. Löydät epämukavuusalueesi ja otat sen haltuun astumalla sinne.
9. Rikkonaisiin suhteisiin ei kannata jäädä. Älä hukkaa aikaasi asioihin, joita et voi korjata enää. Päästä niistä irti ja jatka eteenpäin.
10. Maailma on täynnä epäoikeudenmukaisuutta. Kohtaat elämäsi aikana niitä paljon. Ole valmis!
11. Onni tulee heille, jotka tekevät kovasti töitä. Hyvät asiat eivät saavu heidän luo, ketkä odottavat. Sinnikkyys ja kova työ ovat ainoat edellytykset onnelle.
12. Ei ole täydellistä hetkeä aloittamiselle. Jos haluat aloittaa jotakin, toimi nyt. Älä odota parempaa hetkeä. Se ei koskaan koita.
13. Et voi olla kaikkialla ja omistaa kaikkea. Opettele tekemään oikeat valinnat ja sitoudu niihin, joilla on eniten väliä.
14. Jokainen elämässäsi oleva ihminen ansaitsee arvostusta. Älä pidä ihmisiä itsestään selvänä.
15. Kokemukset ja tunteet ovat parhaimmat sijoituskohteesi. Perinteiset menestyksen mittarit - hienot auto ja talot - eivät ole olennaisia. Tunteet, muistot, kokemukset ja tieto! Näillä asioilla on väliä.
16. Myöhemmin tarkoittaa useimmiten "ei koskaan". Älä siirrä mitään myöhemmäksi. Elä hetkessä!
17. Menestyminen on yhtä kuin sinnikkyys. Älä luovuta. Pysy omistautuneena unelmillesi. Niiden tavoitteleminen on vaikee, mutta se on kaiken kamppailun arvoista.
18. Säännöllinen kuntoilu on elintärkeää.  Pidä huolta terveydestäsi ja kehostasi, Kuntoile säännöllisesti ja varmista, että olet hyvässä kunnossa.
19. Epäonnistumisillasi ei ole väliä. Vain voitot lasketaan. Näin ollen, älä pelkää epäonnistua.
20. Kukaan ei auta sinua. Sinun täytyy auttaa itse itseäsi!
Lähde: Inc.com

Keräilen myös osuvia mietelauseita! Nämä sopivat jotenkin mukavasti tähän

Upeita ulkoilukelejä ja mainiota viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...