Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 19. tammikuuta 2017

Jokerin pennut 5,5 viikkoa ja irtopidosta

Jokerin pennut ovat kasvaneet vauhdilla ja kauniita pentuja ovat. Tässä niiden 5,5-viikkoisposeeraukset nimineen:

Jettyspoof`s Honor Of Joker

Jettyspoof`s Heritage Of Joker

Jettyspoof`s Harmony Of Joker

On ollut ilo seurata pentueen kehitystä. Jokeri on hyvä emä ja yhtään kääpiötä ei meille ole tulossa. Ainakaan toistaiseksi. Lämmin kiitos ja paljon onnea Nealle, yhteistyössä on aina voimaa. Näitä palluutellen odotamme Hepsankeikan juoksua alkavaksi -> kotisivuillemme


Välillä olen ihmeissäni ihmisten tiedoista sääntöjen ja lakien osalta. Tähän voisin kirjata monenmoista, mutta pysytään maaseudulla ja liittyy koirien irtipitoon. Aihe, joka aiheuttaa hämmennystä koiranomistajien keskuudessa, sillä "koirien irtipitoaika on 20.8. - 28.2."? Muistakaa, että aina muitten omistamilla mailla on oltava maanomistajan tai metsästysoikeuden haltijan lupa koiran irtipitoon. Viime viikonloppuna jälleen yksi koiralauman ulkoiluttaja harmitteli, että metsästäjät olivat omilla maillaan jahdissa eikä voinut juoksuttaa koiriaan irrallaan - täh? Suosittelin tutustumaan metsästyslakiin.

Tässä linkissä muistutukseksi koiriin liittyvä lainsäädäntö
Kouluttakaa koiranne, touhutkaa sen kanssa, jotta opitte lukemaan koiranne eleitä, sillä koulutettu koira on kuin sivistynyt ihminen! En kyllin voi korostaa koiran kouluttamista, ympäristön huomioimista tai oman tietotaidon lisäämistä, sillä useimmat ristiriidat voisi välttää asioista selvää ottamalla. Tietoa meillä on esillä runsaasti, mutta joskus tulee vaan tunne, että nimenomaan se tiedon runsaus nyt tyhmentääkin meitä? Emme osaa suodattaa tietotulvaa tai vaihdamme oikean tiedon väärinpäiseksi jonkun äkkiseltään napatun mielipiteen mukaan tarkistamatta sen kummemmin taustalla olevia faktoja?


Keli on plussalla ja föhn-tuulet puhalsivat viime yön. Yhä pihalla puhaltelee, mutta hillitympänä. Mukavaa loppuviikkoa ja liikkukaa luonnossa - kelit ovat ainakin tänään kohillaan ja aurinkoista on luvannut useammaksi päiväksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...