Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 22. kesäkuuta 2017

Ihanaa keskikesän juhlaa ja tupa tyhjeni!

Pennut saavuttivat eilen kahden kuukauden iän ja niin myös viimeinen lähtijä asettui reippain mielin, tai sanoisinko omistajan elkein perheensä autoon kotimatkalle. Lämmin kiitos jokaiselle kasvattimme omistajaperheelle, nauttikaa karvaisesta kaveristanne, pitäkää huolta toisistanne ja kaikkea hauskaa yhteiselle taipaleelle!

Raappavuoren Kommervenkki, Bertha

Yksi kakara jätettiin somistamaan härdelliämme (esteettinen silmämme ei kohtaa sitten lainkaan) ja vauhdikasta kesää on luvassa varmasti jokaiselle, myös iäkkäämpien koirien kanssa. Akka on jatkanut vanhempien akkojen vauhdittamista lisääntyvissä määrin, sillä se jaksaa valvoa koko ajan pidempään ja vaativana pikkuotuksena se on selkeäsi päättänyt pitää kiinni leikkihetkistään koirien kanssa ihmisten lisäksi. Hyvä niin, jotta tartuttaa hampaitaan muihinkin eläväisiin kuin minuun. Ulkokuvat Akan kirmailuista: ensimmäisessä kuvassa se seuraa toisten laiduntamishommaa ja toisessa se kirmaa karkuun kuvitellen neljän vanhemman juoksevan kovaa kyytiä perässä. Eivät juosseet. Yhteiskuvat onnistunevat jollain kohtaa ja niitä tulee postattua tuonnempana jonkun verran. Luulisin, että runsaastikin


Kiitos Mohner`s kennelille sekä Tina ja Morten Buchardille, pennut ovat kertakaikkisen upeita! Kiitos ystävillemme, perheelleni, kotimiehille ja kotisivujemme ylläpitäjälle Tuulalle, jonka kanssa yhteistyö sujuu kuin tanssi vain. Tukiverkkoja, joihin luen ystäväpiirini lisäksi myös muitten rotujen kasvattajat pitää olla, jotta arki pysyy sujuvana ja ajatukset avarina. Lähipiirin hyvinvoinnista omansa lisäksi tulee huolehtia, sillä yksin, kiireisenä tai väsyneenä touhutessa asiat eivät vaan luista loistavasti millään elämänalalla. Ystävän tuki on tärkeä ja ystäviä on aina ihanaa tavata. Akka ja Bertha visiteerajia vastaanottamassa (huom. iglu portilla odottaa roskikseen vientiä, sillä Jokerin soma pesäkolo kohtasi loppunsa riiviöiden toimesta)Ihanaa keskikesän juhlaa kaikille!

"Tunne viileä ruohikko varpaissa.
Haista metsän ja pellon tuoksu.
Anna kesätuulen helliä hiuksia.
Unohda turha kiire ja juoksu.
Hyvää juhannuksen aikaa,
muista tehdä monta taikaa!"
-tuntematon-


Ensin ajatukseni oli kopioida runoksi: "Juhannus on meillä herttainen, pirtti pesty ja puhtoinen....". Mutta jotenkin ei passaa tähän hetkeen laisinkaan vaikka eilen olivat putsatut, kun tätä postausta aloitin. Pentuaikana tai ylipäätään koirien kanssa "pesty ja puhtoinen" ei vaan toimi kovin pitkää hetkeä enkä todellakaan aio vähän väliä rätin kanssa heilua tai imurinletkussa roikkua. Luonnossa on monenlaista kaunista silmänruokaa nyt, joten eipä noita tuvan lattioita tai nurkkia ehdi isommin miettimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...