Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 5. syyskuuta 2017

Luigen ROP, Rotukoirakävely 2017 ja syyskuun akat!

Upeita uutisia näyttelykehistä jälleen! Raappavuoren Intuitio oli jälleen ROP Virossa Luigen ryhmänäyttelyssä virolaistuomari Jelena Kruusin kehässä ja arvostelu meni näin: "Erittäin hyvä tyyppi, hyvä koko ja rungon mittasuhteet. Erinomainen pää, erittäin hyvät korvat. Erittäin hyvä kaula ja asento. Hyvä ylälinja, takaosa ja hännän asento. Hyvänpituinen olkavarsi ja hyvät etukulmaukset. Hyvä alalinja. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu erittäin hyvin." AVO ERI AVK1 SA PN1 ROP. Paljon onnea Outille ja Pialle!


Sunnuntaina oli Rotukoirakävely Töölönlahdella ja olipas se mukava tapahtuma, kiitos mukanaolleille! Avustajakoirien koulutukseen rahaa tällä tempauksella kertyi reilut 1500 euroa ja edellisessä postauksessa tulikin jo tapahtuman kuvaus kerrottua perusteellisesti, joten tähän postaukseen tulee tapahtuman muistot vain kuvin. Hauskassa porukassa on aina lysti touhuta ja Sukokan tehotiimimme, Anne Haapakoski, Erik Lindholm ja Vesa Lehtonen osoittautui jälleen kerran huipputehokkaaksi porukaksi unohtamatta Ladies Kennel Clubin tarmokkaita leidejä. Olinpahan niin iloisella tuulella, ehkä vielä myös edellisen päivän upeitten tulosten siivittämänä, että laulaa luikautin Rotunainen -klassikosta pari säkeistöäkin yhden ohikulkijan vertuutellessa plakaattiamme "Onnellinen Rotukoira" rotunaisiin. No, iloisten tapahtumien ja pienen flirtin johdosta sitä yltää vaikka millaisiin suorituksiin!

Arpajaisten tuotto meni Uuno-koiran tueksi arvokkaaseen avustajakoirakoulutukseen ja
lämmin kiitos sponsoreille sekä arpoja ostaneille, arpajaisten tuotto oli 795 euroa!

Kuva Mikko Marttinen/Kuvauksellista

Kuva Markku Välilä

Kuva Markku Välilä

Raappavuoren Hepsankeikka, Rundi ja Raappavuoren Fintinsfia, Rämä tsekkaamassa arpajaisvoittoja

Raaappavuoren Jumprahuiti, Juuli ja kuva Mikko Marttinen/Kuvauksellista

Snautsereita oli mukava määrä edustettuna, tässä Sisu, Crista, Rundi, Rämä ja Hopo, kuva Markku Välilä

Kuva Erik Lindholm

Raappavuoren Johtotähti ja Jumprahuiti, tutummin Ruuti ja Juuli, kuva Mari Järvenpää

Lisää kuvia ja tunnelmaa löytyy facebookista tapahtumasivulta "Rotukoirakävely 2017" ja tapahtuma oli osa Sukoka Ry:n Onnellinen Rotukoira -kampanjaa. Kampanjan päätapahtuma on Onnellinen Rotukoira -seminaari lokakuussa!


Voi sen SuperLauantai ja koko upea viikonloppu! Onnea on ihanat ihmiset ihan jokaiseen päivään enkä omia kuvia ole oikein ehtinyt napsia, mutta Akasta on otettu nyt passikuvat, ikä 4,5 kk! Hampaita on vaihtunut, käytöstapoja ja sisäsiisteyskin on jo opittu eikä JännäPissakaakaan enää sohvalta tai sängyltä löydy. Akka ei enää mahdu sängyn alle ja nyt se hyppää nukkumaan sänkyyn. Tai ainakin kokeilee, mutta häädän lattialle, jossa muutkin akat unensa viettävät. Vallaton ja valloittava kakara 💖3-vuotias Jokeri on pieni ja mahtava otus, joka on Akan paras painikaveri yhä edelleen. Ovatkin oikein kekseliäs parivaljakko ja huimuus tarttuu vaikka ikäeroa on, hauskoja ovat!Sökö, 6 v. rakastaa omenoita ja pihalla niitä piisaa naposteltavaksi, myös sisällä leijuu tupaan kannettujen omenoitten tuoksu. Joltisenkin ne valitettavasti käyvät runsaasti nautittuina koiraakin pierettämään....


Reeti, 9 v. on kukkaiskuningattaremme. Ahne se on myös sadonkorjuulle ja marjat sekä hedelmät maistuvat. Tällä hetkellä se vartoo luumusadon kypsymistä, joka ei taida tänä vuonna valmistua lainkaan...Ja lauman vanhin, liki 13-vuotias herttainen HerttaMummoKoira, joka on yhä aina valmis riehaantumaan menoon mukaan!


Nyt soi takaraivossa "Hopeinen kuu" - onkin kaunis ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...