Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 4. tammikuuta 2018

G-pentue 5 vuotta!

Mainiota kuluvaa vuotta!

Paljon onnea tänään viisi vuotta täyttäville G-pennuille: Chilille, Kipalle, Mantalle, Laralle, Sissille, Piirulle, Masille ja Roopelle ja se onkin ollut aktiivista sakkia, lämmin kiitos omistajille ja kaikkea mukavaa jatkoon näitten jo ns. keski-ikään ehtineitten kanssa! Muitten tuloksia voikin ihailla koiranetistä, mutta Gertruden tietoja siellä ei näy, sillä se asuu Saksassa ja on suorittanut siellä BH-kuvauksen ja menestynyt tottelevaisuuskokeissa sekä kuvattu lonkiltaan B/B ja kyynäriltään puhtaaksi. Myöskään Guaranan Suomen ja Norjan muotovalioarvot eivät vielä koiranetissä näy, mutta ilmestyvät sinne jollain kohtaa.

Tässä muutama kuva pikkupentuajoilta, ihania muistoja!


Me olemme kyllä kauttaaltaan kasvattiemme menosta ylpeitä ja jokainen kasvattimme hoitaa parhaan karvakaverin tehtäväänsä erinomaisesti. Tästä linkistä löydät listan vuoden 2017 harrastus- , näyttely- ja terveyskäynneistä. Se onkin oikein mukavaa luettavaa tuloksiltaan agilityssä, tokossa, luonnekuvauksissa, näyttelyiden tuomista muotovalioarvoista unohtamatta muuta erinomaista kehämenestystä, kertakaikkisen huikeaa kuvausmäärää ja -tulosta lonkissa, kyynärissä ja selissä sekä silmäpeilauksiin osallistuneiden määrissä!

G-pennuille tuli hienoja suorituksia tämän vuoden aikana, mainitakseni mm. Guineveren koulutustunnus TK2 tokossa, Geologin suorittaman BH-kokeen (käyttäytymiskoe) ja tältä näyttää Raappavuoren Guaranan Norjan muotovaliodiplomi

Tämän myötä Guarana on myös Suomen muotovalio

Enkä voi olla hehkuttamatta Gasoliinan jälkeläiskaartia muutaman kuvan kera - upeita kakaroita kauttaaltaan -> koiranetissä!

Gasoliinan poika Irtiotto sai muotovalion arvon syyskuussa ja erikoisnäyttelyssä se oli Paras Uros1 ja VSP!

Gasoliinan tytär Iltavirkku sai Suomen muotovalion arvon samana päivänä veljensä kanssa

Gasoliinan tytär Intuitio saavutti vuoden aikana Eestin junioirimuotovalion sekä Eestin ja Latvian muotovalion arvon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...