Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 8. lokakuuta 2018

Snautseritapaaminen, Jettyspoof`s 30 vuotta ja koiranpitoon liittyvät lait

FI MVA Raappavuoren Iltavirkku nauttii syyspäivistä ja juoksua odotellaan!

Lauantaiaamuna tapasimme Lahden seudun snautsereitten kanssa Sibeliustalolla ja kävimme kimppakävelyllä PikkuVeskun rannoilla, jossa partainen joukkomme sai osakseen muilta ulkoilijoilta kovasti ihailua. Kiitos mukavasta ulkoiluseurasta

Menossa mukana Toto, Kerttu, Akka, Reeti, Sökö, Ike, Late, Luna, Aada, Tuure ja Wäinö

Kuva Mervi Aarninsalo

Kuva Mervi Aarninsalo

Kuva Mervi Aarninsalo

Lauantain loppupäivä hurahti Jokelan työväentalolla mukavissa juhlissa ja paljon onnea Nealle 30-vuotisesta kasvattajaurasta!


Olen seurannut "Mennään metsään" -kampanjaa ristiriitaisin tuntein. On hienoa, että saamme nauttia jokamiehen oikeuksista, liikkua metsässä, poimia marjoja ja sieniä, mutta kolikolla on aina toinen puoli. Harva tuntuu tietävän (tai muistavan), että toisten metsästä et saa poimia risuja, havuja, käpyjä, sytyttää nuotiota, liikkua moottoriajoneuvolla tai pitää koiraa luvatta irti. Etenkin viimeisin on asia, joka unohtuu monelta ja siitä seuraa ristiriitoja maanomistajan tai metsästysoikeuden haltijan kanssa. Jokaisen koiranomistajan on tunnettava myös koiranpitoon liittyvä säännöstö sekä lait ja Metsästyslaki 53 pykälä sanoo näin: "Ilman maanomistajan tai metsästysoikeuden haltijan lupaa koia ei saa pitää irti toisen alueella."
Koiranpitoon liittyvä lainsäädäntö löytyy tästä

Syksy on kaunis ja ulkoilukelit suosivat joka päivä jollain kohtaa, josta tein vähän kuvasarjaa. Onnea on maaseutu ja se, että pääsääntöisesti saan valita liki joka päivä sen sopivan ulkoiluajankohdan. Sekaan on mahtunut hämärän hetkiä, aamupakkasia ja yhä jopa helteisiä iltapäiväretkiä. Nauttikaa luonnosta ja karvaisista kavereista!


Puhelimesta löytyi myös toisenlaista kuvakulmaa.... Mitä lienen yrittänyt kuvata?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...