Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 9. helmikuuta 2019

Lokoisaa lauantaita

Pentujen meno lisääntyy joka päivä ja rähisten jo painivatkin taitoja kerryttäen, mutta kasvaminen tarvitsee yhä runsaasti unta. Paljon ovat tällä viikolla uusia ihmisiä maistelleet ja ihmisten ihailussa loistaneet. Ruoka maistuu erinomaisesti ja emän nisämaito on hyvää jälkiruokaa sekä välipalaa. Härdellissä on kaikki hyvin ja tuoksut ovat mehevät. Ehkä ostan tuoksukynttilöitä tupaan? Kuvia yritän napsia, mutta eipä nuo linssiluteet vielä paikka-käskyä tunne ja kovin usein käteni ovat jossain muussa asiassa kuin kamerassa pentujen kanssa seurustellessa, mm. höskässä, jota irtoaa noin 10 kertaa päivässä yhdeltä pennulta ja vuotovikaisuutta on runsaasti, sillä rakko on vielä pieni. No hyvä, että nesteet kiertävät! Todettava on, että pennut käyttävät hampaitaan jo tehokkaasti moneen maisteluun ja ihmisnahka on selkeästi yksi pienten hampaiden suosikkimauista. Viikonlopun ohjelmassa on pennuille varmasti lisää uusia kokemuksia, ihmistuttavuuksia, pedikyyrejä ja matolääkettä sekä ihmisille runsasta pentujen palluuttelua. Ulkoilua on aikuisten koirien lisäksi pennuillekin vähän takaraivossa, mikäli kelit ovat pienille suotuisat. Nyt tulee ainakin vettä ja kuistille asti käy napakka tuuli.

Lokoisaa lauantaita kaikille ja kiitos Nisalle kuvasta


Hyvä lukupaketti: Koiranpitoon liittyvästä lainsäädäntö. Koiran kanssa eläessä sekä kulkiessa on syytä pitää mielessä niin naapurit kuin ympäristökin, jottei ristiriitoja kanssaihmisten kanssa tule ja ilman ristiriitoja on aina mukavampaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...