Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 16. maaliskuuta 2019

Vuoden Snautseri-kisa

Pennut ovat kotiutuneet hyvin ja hoitelevat perheittensä arkirutiineja uuteen kuosiin ilmoitellen välillä kuulemma äänekkäästikin vastalauseitaan, jollei asiat huushollissa niitten mielen mukaan mene. Kasvaminen, monenlaisten asioiden oppiminen ja uusien kokemusten käsitteleminen ovat kovia hommia! Maanantaina ne saavuttavat 10 viikon iän ja muutamin tuorein kuvin

Raappavuoren Lumolikka
Raappavuoren Latausvirta
Raappavuoren Läpimurto

Raappavuoren Lujatahto

Raappavuoren Liikkeellepano

Oma harmaa arki ja harrastukset ovat alkaneet vauhdilla pentuloman jälkeen. Tiistaina edustin Salpausselän Kennelpiirin vuosikokouksessa Salpausselän Koirankasvattajat ry:tä ja siihen kokoukseen toi Suomen Kennelliiton puheenjohtaja myös viimeisimmät kuulumiset Suomen Kennelliitolta. Eilisen illan vietin Klaukkalassa SuKoKan, Suomen Koirankasvattajat ry:n hallituksen kokouksessa ja tänään kurvasin vuorostaan Hämeenlinnassa Suomen Snautserikerho ry:n vuosikokoukseen. Huomenna on vuorossa jalostustoimikunnan kokous ja ensi viikolla Salpausselän Koirankasvattajien kevätkokous. Yhdistystoiminta on mukava harrastus vaikkakin välillä kokousruuhkaa pukkaa, mutta luottamustoimeni monessa menossa tukevat toinen toistaan enkä ainakaan missään tietopimennossa koira-asioissa ole. Vapaa-ajan kirjoittaminen, josta kovasti pidän on valitettavasti jäänyt vähälle enkä edelleenkään seuraa fb:n tuomaa uutisvirtaa aktiivisesti ja monet asiat sieltä jäävät huomaamatta, mutta puhelin pelittää hyvin.

Tänään Suomen Snautserikerho ry:n vuosikokouksessa palkittiin myös Vuoden Snautserit 2018 ja lämmin kiitos kasvateillemme aktiivisuudesta. Kasvattajakisassa Raappavuoren kennel pokkasi kolmannen sijan! Näyttelykoirakisan runsaassa tulokasporukassa Raappavuoren Könsikäs sijoittui viidenneksi, Raappavuoren Karuakka kuudenneksi ja Raappavuoren Kuperkeikka seitsemänneksi erinomaisin pistein, hienoa! Nyt tajusin, että koiria olisi voinut ilmoittaa myös varsinaiseen näyttelykoirakisaan vaan enpäs taannoin sitä älynnyt, mutta hyvä näin. Vauhdikasta kevättä kaikille!

Raappavuoren Könsikäs
Ferdinan Wannabe Onyx ja Raappavuoren Karuakka
Raappavuoren Kuperkeikka ja Delonnix Cormick

Pari kuvamuistoa kasvattajaryhmistä viime vuodelta ja näyttelyt eivät kisaa ratkaise vaan aktiivisuus terveys- ja koerintamalla myös!

Raappavuoren Irtiotto, Fröökynä, Karuakka ja Könsikäs
Raappavuoren Irtiotto, Iltavirkku, Karuakka ja Könsikäs
Raappavuoren Känkkäränkkä, Kehveli, Karuakka ja Könsikäs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...