Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 18. huhtikuuta 2019

Onnittelut 2-vuotiaille ja mukavaa pääsiäistä!

Paljon onnea sunnuntaina 21.4. täyttäville Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle, Jänkälle, Kelmille, Kössille ja meidän Akalle sekä lämmin kiitos omistajille! Tämä pentue on osoittautunut kauttaaltaan lupaavaksi ja pennuista on nyt 7/8 terveystarkastettu kuten myös 7/8 on erinomaisiksi rotunsa edustajiksi näyttelykehässä todettu. Monenmoista menoa on luvassa myös tulevaisuudessa. K-pentueen syntymä ja siitä blogia selaamalla tuoreempaan päin voit muistella K-pentujen alkutaivalta tästä linkistäRaappavuoren Könsikäs

Raappavuoren Kuperkeikka vasemmalla


K-pentujen emä, FI & EE MVA Raappavuoren Hepsankeikka KoiraNetissä ja sen alta näet koko pentueen viralliset tulokset kuten tietysti myös taustan. Kiitos Johannalle ja Mohner`s kennelille hienosta yhteistyöstä! Kiitos Ninalle mainiosta runosta: "Komeeta kakkosta Koo kakaroille. Kelpo Kehveli kiritti Kiinnipitoa, Könsikäs kannusti Karuakkaa, Kimurantti komppas Kommervenkkiä, Kuperkeikka käännytti Känkkäränkkää. Kas koko komppania kasassa koluamaan, koristamaan kiitollisina kaikkien koteja."

Nyt on aika rauhoittua pääsiäisen viettoon. Meillä sitä vietetään hyvän ruuan ja seuran parissa. Tänään esittelen koiranhankintaa, koiranpitoa ja snautseria rotuna Lahden 4H-kerhon koirakerholle yhdessä Hannan kanssa. Pääsiäisviikonloppuun mahtuu myös astutustapahtuma, jolloin FI MVA Raappavuoren Irtiotto pääsee nauttimaan FI & SE MVA Arctic Idols Evitan seurasta ja josta lisää Kasite kennelin kotisivuilla sekä Imatran näyttelytulosten seurantaa, joista kirjoittelen seuraavassa postauksessa tarkemmin tulosten kera.

Mukavaa pääsiäisen aikaa ja älä jätä koiraa autoon näillä keleillä varjosta tai ikkunan availuista huolimatta!Agrian ohjeet lämpöhalvauksen varalta ja vaikka ovat esillä, niin en halua kenenkään näitä ohjeita joutuvan noudattamaan. No tulipas linkkejä jälleen tähän postaukseen. Syynä osin se, että netistä löytyy erinomaisia kirjoituksia jo valmiina, mutta isompi syy on se, että minun on pakko koneistumisaikaani rajoittaa vaikka asiaa olisi paljonkin takaraivossa ja näppini tykkäisivät naputtaa. Edelleen muistutan, että fb:n uutisvirtaa en juurikaan seuraa eli viestein ja puheluin tavoittaa parhaiten, jos jotain tietooni haluaa saattaa. Nyt kiirastorstain kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...