Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Silmäpeilausta, Riika ja Seinäjoki!

Raappavuoren Geologi kävi torstaina kolmannen kerran silmäpeilauksessa ja jälleen kerran silmät todettiin terveiksi. Kiitos Mia ja pitäkää edelleen mahtavaa menoa monissa harrastuksissanne, olette mahtava koirakko!

FI MVA Raappavuoren Geologi, jolla plakkarissa upeita tuloksia monelta saralta, mm. TK1, LT ja BH-koe

Samaisena torstaina 24.10. vietetyn YK:n päivän kunniaksi kuvamuisto 80-luvun loppupuolelta. Rauhanturvaajani 💖 ja työkoiransa spu Sajax


Perjantaiaamuna lähdin Riikaan Marjon, Kössin ja Akan kanssa. Reissulla oli paljon nähtävää, mutta perjantaina oli harmaa keli ja lauantaina jaksoi sitten sataa vettä, joten kummoisia ulkoiluja tai kuvailuja ei tullut tehtyä. Muutoin meillä oli oikein hauska reissu ja kurvattiin vähän kehässäkin Baltian Voittaja-näyttelyssä, jossa japanilaistuomari Sumiko Ikeda arvosteli 16 snautseria. Myös kasvattimme lyhyesti ja napakasti.

Raappavuoren Könsikäs: Kaunis koira, iloinen olemus, liikkuu hyvin. Kaunis pää. VAL ERI VAK3 SA

Kuva Vuokko Isoranta, kiitos kehäkuvista!

Raappavuoren Karuakka: Hyvä pää ja kaula, erittäin hyvä hännän kiinnitys. Hyvä rinnan syvyys. VAL ERI VAK4

Kuva Vuokko Isoranta

Kuva Vuokko Isoranta

Raappavuoren Läpimurto debytoi tänään ensimmäisenä L-pentuna aikuisten koirien kehät Seinäjoen kansainvälisessä näyttelyssä, jossa oli 18 p&s-snautseria kehässä. Bosnia-hertsegovinalaistuomari Lejla Alic tuumasi upeasta junnustamme näin: 9 kk vanha. Hyvänkokoinen. Hieman pitkä runko. Erinomainen pää. Tummat silmät. Saksipurenta. Hyvä kaula. Rintakehä ja eturinta kehittyneet hyvin ikäisekseen. Normaalit etu- ja takakulmaukset. Erinomainen karkea turkki ja oikea väri. Hyvät liikkeet. JUN ERI JUK1 SA PU2 SERT - paljon onnea Anna ja Hannu!

Kuva Hannu Väinämö

Kuva Hannu Väinämö

Raappavuoren Irtiotto on kisakirjansa hankkinut ja korkannut rally-tokossa kisauransa tänään. Vielä ei menestystä tullut, kokemusta kylläkin ja jatkossa tulemme varmasti upeita tuloksia kuulemaan - hienoa Mervi!


Kuvasarjaa on tallennettu sujuvasti menneeltä Riikan reissulta ja koska mennessä oli sumuista ja tullessa satoi, niin alunperin suunnitellut runsaat turistimaisemakuvailut jäivät kuvattaviksi johonkin seuraavaan kertaan. Mukavaa talviaikaa! 
Urheilullista ulkoilua Tallinnassa

Reissukuoharit lautalla

Jälkiruokineen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...