Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Tarton KV-näyttely ja onnea uudelle valiolle!

Hanna ja Kerttu kurvasivat viikonlopun aikana Viron Tartossa kansainvälisissä näyttelykehissä ja paljon onnea tuoreelle Eestin muotovaliolle!

Tänään liettualaistuomari Ramune Kazlauskaite arvosteli Raappavuoren Känkkäränkän seuraavasti: Erittäin narttumainen, kauniit mittasuhteet, erittäin hyvä luusto, kaunis narttumainen pää, pitkä ja vahva kuono, hyvät silmät ja korvat, hyvä ylälinja, erittäin hyvä rintakehä, hyvät kulmaukset, vapaat liikkeet, hyvä karva. AVO ERI AVK2 SA PN2 SERT varaCACIB -> tuore Eestin muotovalio! Nyt on Kertullakin FI & EE MVA-tittelit plakkarissa kuten sisaruksillaan Könsikkäällä, Karuakalla ja Kuperkeikalla, kunhan vaan likkojen tittelit saadaan vahvistettua Suomen Kennelliittoon.Eilen Tarton kansainvälissä näyttelyssä snautserit oli arvostellut Paula Heikkinen-Lehkonen ja hän oli arvostellut Raappavuoren Känkkäränkän näin: Erittäin narttumainen mutta voisi olla voimakkaampi yleisilmeeltään. Hyvä pään pituus, tummat silmät ja hyvät korvat, tasainen ylälinja ja hyväasentoinen häntä, hyvin kulmautunut, hieman pitkä lanne, suora häntä, maskin tummuus on liian vaalea. AVO ERI AVK3

K-pentueemme on osoittaunut myös huikeaksi pentueeksi ja isot kiitokset aktiivisille omistajille monella rintamalla. Tällä hetkellä tästä pentueesta on viisi valioitunut Suomeen (neljä siis jo Eestiinkin), neljä kakaraa on MH-luonnekuvattu sekä seitsemän luustokuvattu ja silmäpeilattu. Näistä kuullaan vielä, sillä ikää näillä on vasta 2,5 vuotta!

28.10. pidetyssä syyskokoussa pestini Salpausselän Koirankasvattajat ry:n puheenjohtajana toivottiin jatkuvan ja jotenkin se pesti vaan vuosittain jatkuu, kiitos luottamuksesta. Yhdistys on paikallisten kasvattajien oma kasvattajayhdistys, joka järjestää monenmoista alueellista toimintaa, mm. joukkoterveystarkastuksia, luentoja, kasvattajailtoja, näyttelyitä, match show´ta, näyttelytreenejä ja vuodelle 2020 on luvassa uutuutena myös MH-luonnekuvauksen järjestäminen. Tässä porukassa on ilo toimia kuten Suomen Koirankasvattajat ry:n, SuKoKankin hallituksessa.

Viikonloppu on vierähtänyt lehtien oikoluvuissa ja synttärijuhlahumussa (Jouni 31.10. ja Ville 5.11.). Tänään on tottakai valioitumista juhlittu lisäksi, mutta ulkoiluja ei ole unohdettu ja tässä tämän iltapäivän lenkkimaisemaa. Maalla on mukava asua ja menevää marraskuuta!


31.10. Jounin synttärikakku

Lauantaijuhlaruokailun jälkiruokakahvit enkä nälkäisenä muistanut ikuistaa ruokailua

Ja jälkiruokapöydän kukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...