Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 8. marraskuuta 2019

Harmaata arkea iloisten väripilkkujen kera!

Harmaata arkeamme, jota Rudus kuvasi keskiviikkona 30.10. on ollut ilo seurata videonkin kautta. Tätä kuten monien muidenkin työmaidemme hommia pääsen kohtalaisen usein seuraamaan myös fyysisesti. Videolla on meneillään lentokentän puolella iso laattavalu ja taustamusiikin olisin valinnut toiseksi, huomattavasti hevimmäksi. Lentokentällä on tekeillä myös uusi parkkihalli, jossa on muutamia valuja vähän väliä ja betonihommat ovat heviä hommaa. Videosta käynee ilmi pääsääntöinen harmaan arkemme näiden iloisten (tai ainakin värikkäiden) työmiesten kanssa?


Kaksijalkaisten ahertaessa muita hommia pieni mielikuva kotoisista arjen harmaista sulostuttajistamme: Akka, reilut 2,5-vuotias jaksaa yhä touhuta monenmoista askaretta tylsyyden karkottamiseksi. Päämääränä päivän mittaan on ollut selkeesti apinan laihdutuskuuri. Ja suotta se muita syyllisiä askarteluihinsa kurkistelee, sillä tiedän noiden iäkkäämpien nauttivan loikoiluista täysin siemauksinVeteraanit Sökö (8,5 v) ja Reeti (11,5 v)

Jokeri (5,5 v)

Torstaina sain Eestin Kennelliitolta postia ja kiitos Paulalle perheineen erinomaisesta yhteistyöstä!

Kiitos Nisa matkaseurasta Rakveressä ja Paulalle Mallun upeasta kunnosta

Karuakka, Akka ja Kuperkeikka, Mallu 15-viikkoisina

Karuakka kesällä 2018, kuva Mikko Marttinen

Mallu kesällä 2019, kuva Markku Välilä

Postilakko alkaa vissiin viimeisimmän tiedon mukaan maanantaina. Snautseri-Pinseri-lehti ehti ilmestyä eilen ja sain lehdenkin kautta ihailla komeitten kasvattipoikieni kuvia valiopalstalla. Tänään ei postilaatikossa ollut yhtikäs mitään. Ei edes mainoksia. Muuta en ole vielä tuoreimmasta SnaPi-lehdestä katsonut tai lukenut. Anteeksi päätoimittaja ja teet upeaa työtä lehden kanssa, mutta puheenjohtajan palsta nosti takatukkaani pystyyn ja sitä artikkelia pitää vähän sulatella ennenkuin lukemiseni jatkuu. Yhdistys on aina jäsenten ja rotuyhdistyksissä kasvattajat ovat pääosassa, sillä he tuovat jäsenet toiminnan parin. Tai jättävät tuomatta. Jäseniä ja talkoolaisia kunnioittaen yhdistysasiat pitää hoitaa. Mutta ehkäpä olenkin ihan väärässä lyhyehköllä reilun 30-vuotisyhdistyskokemuksellani ;) Toivottavasti hallitus saa nyt haluamansa jäsenet porukkaan mukaan ja homma tulee toimimaan jäsenten eduksi. Sen verran on vinkattava jokaisen yhdistyksen päättävälle väelle, ettei talkooväkeä kannata kadottaa vaikkei mielipiteet tai naama aina päättävää väkeä miellytäkään. Toivon, että jäsenet saavat jäsenmaksuunsa kuuluvat etunsa ja kerhon tapahtumat tietoonsa henkilökohtaisin yhteydenotoin. No tässä komeat kasvattiuroksemme kuitenkin lehdestä kuvalla napattuna. Jep, aikaa on lehteä valokuvata vaikkei lukea :P


Raappavuoren Kiinnipito KoiraNetissä
Raappavuoren Könsikäs KoiraNetissä

Tänään saimme aamupäivän aikaan lumipeitteen, jonka on luvattu sulavan viikonlopun aikana. Olenkohan koskaan muistanut sanoa, että on suuri etuoikeus päästä ulkoilemaan ja lenkille päivänvalon aikaan?
Huomenna vietämme tuokion snautserikävelyllä PikkuVeskulla ja sitten paneudumme Isänpäivän juhlintaan. Isät saivat vihdoin ja viimein myös ansaitsemansa virallisen liputuspäivän. Epävirallisesti käsittääkseni saa liputella milloin näkee siihen aihetta. Arvostan kaikkia isiä ja paljon onnea isille, isoisille ja jokaiselle oikein mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahden ryhmänäyttely

Tänään kurvasimme Lahden ryhmänäyttelyyn tuomari Irina Poletaevan kehään, jossa arvosteltiin 23 p&s-snautseria. Raappavuoren Omakehu: 10...