Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 5. syyskuuta 2020

Seinäjoen ryhmis ja Harmin tytöstä FI MVA!

Uutisia Seinäjoen ryhmänäyttelystä, jossa rotumme erikoistuomari ja kasvattaja Kirsi Kentala arvosteli snautserit. Raappavuoren Läpimurto sai seuraavanlaisen arvostelun: 1 v 8 kk. Keskikokoinen, neliömäinen, ryhdikäs ja tiivisrakenteinen uros. Sukupuolileima voisi olla hieman voimakkaampi. Hyvä purenta. Erinomainen maski. Kauniit silmät ja korvat. Hyvä ylälinja. Riittävä rungon volyymi. Hieman pysty olkavarsi. Takaa hyvin kulmautunut. Erinomainen p&s varpaisiin saakka. Liikkeessä hyvä ylälinja. Riittävä takapotku. Oikea temperamentti. NUO ERI NUK1 SA  PU1 SERT VSP - paljon onnea Anna ja Hannu sekä rapsutuksia Maurille!

Kuvat Hannu Väinämö ja tämä on Maurin toinen sertiVSP Raappavuoren Läpimurto, tuomari Kirsi Kentala ja ROP Ferdinan Wannabe Safir

Uutisia myös Joensuusta: FI MVA Raappavuoren Hunsvotin tyttö Arctic Idols Fazerina saavutti Suomen Muotovalion arvon vajaa 2,5- vuotiaana ja onnittelut Parviaisen perheelle sekä kasvattajalle Johanna Raatikaiselle!


Raappavuoren Karuakka käy tiineysultrassa 25.9.. Ei sen vuoksi, ettenkö epäile sen tiinehtyneen, mutta haluan varmistaa asian. Nartun keho käyttäytyy nääs aina samanlailla juoksun jälkeen ja eipähän sellainenkaan tieto haittaa, että montako mahamatkustajaa siellä mahdollisesti on.

Erinomaista syyskuuta kaikille! Meillä aloitetaan biksukauden päätösbileet ja samalla muistetaan Yrittäjän päivää - aina on aihetta juhlaan ja yrittämiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...